Ключ-централно
-
- потребител
- Регистриран: 09 апр 2007, 18:36
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16v GHIA
- Status: Извън линия
Ключ-централно
Здравейте,ас съм нов в форума.Много се радвам че има такъв клуб !
Преди един месец си взех Ford Mondeo 2.0 benzin GHia limusina всичко си е наред освен че копчетата които са си на оригиналния ключ които са за централното заключване не бачкат явно. смених батериите и пак не иска да проработи нз каде могат да ми ги оправят (забелязах че лампичката на клуча свети постояно ).От хасково съм и ако може да ми помогните много 6те се радвам!!!
Преди един месец си взех Ford Mondeo 2.0 benzin GHia limusina всичко си е наред освен че копчетата които са си на оригиналния ключ които са за централното заключване не бачкат явно. смених батериите и пак не иска да проработи нз каде могат да ми ги оправят (забелязах че лампичката на клуча свети постояно ).От хасково съм и ако може да ми помогните много 6те се радвам!!!
-
- потребител
- Регистриран: 19 юли 2008, 14:01
- Модел на автомобила: mondeo
Re: Ключ-централно
мондео 97
- jvspasov
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
- Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
- Контакти:
Re: Ключ-централно
Премини обучение на централното заключване да си познава дистанционното - http://www.mirez.co.uk/KeyProg.htm" onclick="window.open(this.href);return false; - многократно споменавано във форума 

Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!