Протокол от Общо събрание на Сдружение Клуб Форд България - 2018 г.

Добре Дошли във Форума на Сдружение "Клуб Форд България"!
СЪОБЩЕНИЯ
Заключена
Потребителски аватар
Major_Koenig
Администратор
Администратор
Мнения: 810
Регистриран: 20 дек 2008, 23:52
Модел на автомобила: Focus 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS); Ghia; Facelift; 2002
Mondeo Duratec HE 2.0 PFI (145PS);Titanium pre Facelift; Tango (Metallic)
Местоположение: София
Контакти:
Status: Извън линия

Протокол от Общо събрание на Сдружение Клуб Форд България - 2018 г.

Мнение от Major_Koenig » 17 апр 2018, 23:54

ПРОТОКОЛ ОТ ОБЩО СЪБРАНИЕ
СДРУЖЕНИЕ „КЛУБ ФОРД БЪЛГАРИЯ” ЮЛНЦ


Днес 14.04.2018 г. в община Велинград, гр. Велинград, хотел Зора (http://www.hotelzora.net/bg-bg), се проведе Общо събрание на Сдружение „Клуб Форд България”, ЕИК 175169022. Събранието се отложи и проведе с един час, закъснение, от 16:00 ч. тъй като в начално обявеният час 15:00, не бе наличен кворум за провеждането му.

На събранието присъстват:
1. Даниела Дянкова
2. Валери Борисов Стефанов
3. Атанас Руменов Войнов
4. Данаил Йорданов Запрянов
5. Иво Борисов Борисов
6. Яким Дянков Иванов
7. Денислав Тодоров Петров
8. Васил Георгиев Челанов
9. Венелин Радев Василев
10. Петър Илиев Димов
11. Светослав Цонов Неделчев
12. Любомир Ангелов Иванов
13. Камелия Захариева Дикова
14. Димитър Иванов Кирчев
15. Ивайло Георгиев
16. Добромир Тодоров
17. Ангел Георгиев
18. Георги Милев
19. Цветелин Цонев

След гласуване с единодушие, за председателстващ събранието бе избран г-н Иво Борисов, а за преброител г-н Валери Стефанов. За протоколчик бе избран г-н Ивайло Георгиев.

Събранието се проведе при следния предварително обявен дневен ред:
1. Отчет за дейността на Сдружение Клуб Форд България през 2017 г.;
2. Доклад за финансовото състояние на Сдружението и представяне на годишен финансов отчет за 2017 г.;
3. Развитие на Сдружение Клуб Форд България през 2018 г.
4. Промени в Управителния съвет.
5. Промяна на Устава на Сдружението
6. Разни.

По т. 1 от дневния ред, отчет за дейността на Сдружението през 2017 г. бе представен в резюме от Председателя на УС г-н Иво Борисов. По отчетената дейност бяха изказани мнения и направени предложения, след което присъстващите гласуваха единодушно „ЗА” приемането му.

По т. 2 от дневния ред, бе представен доклад за финансовото състояние и финансовата дейност на Сдружението за 2017 г. от г-н Иво Борисов. Същия представи на Общото събрание данъчните декларации и финансовите отчети за посочения период. След отправените въпроси и разисквания по финансовото състояние на Сдружение, публикувани в раздел „Членове“ на форума на КФБ, присъстващите членове приеха единодушно с „ЗА” годишния финансов отчет за 2017 г.

По т. 3 от дневния ред - развитие на Сдружение Клуб Форд България през 2018 г. Прие се, че е нужна по-голяма активност като работа от настоящите клубни членове, както и привличане по места на клубни членове от организираните чрез фейсбук страницата на Сдружението регионални и неформални срещи. Да има повече организирани тест драйвове на нови автомобили не само в София, съвместно с Мото-Пфое.

По т. 4 от дневния ред – промени в Управителния съвет. Няма постъпили предложения за промени.

По т. 5 от дневния ред - промяна на Устава на Сдружението. Няма постъпили предложения за промени.

По т. 6 Разни. Обсъди се участието на Сдружението на предстоящия евентуален Форд Фест на 8 септември 2018 г. на писта Дракон. Реши се с единодушие, че клуба няма да участва финансово в този Форд Фест, а само като съорганизатор чрез присъствие, подпомагане и други способи, които се делегира на УС да обсъди и реши. Клубът ще изготви проекто-програма за деня. Вечерта може клуба да си организира вечеря и нощувка на хотел Тракиец.
Взе се единодушно решение Сдружението да има изричен свой събор през 2018 г., независимо от участието му на Форд Феста на писта Дракон през месец септември. Единодушно се реши да се съчетае датата на събора на клуба с представянето и премиерата на новия Фокус през есента от Мото-Пфое, от които да се вземат ексклузивно бройки за тест драйв и да се организира общо събитие.
Партньорства: членовете бяха информирани, че Сдружението е прието за член на Института за пътна безопасност, като в тази връзка се гласува клубът да бъде по-активен при инициативи, свързани с пътната безопасност.
Реши се да бъде възобновена традицията за събиране на снимки и изработване на годишен календар на клуба, вкл. чрез активност във фейсбук групата. Масова селекция от всеки желаещ до 3 снимки, подбор, окончателно гласуване и класиране на снимки. Яким Дянков и Атанас Войнов са доброволци засега да администрират изработването на календара, както и Георги Милев. Жури ще бъдат клубните членове.


След изчерпване на дневния ред, Общото събрание бе закрито. Протоколът бе подписан собственоръчно от всички присъстващи членове. (на отделен лист, приложен към този протокол).


Председателстващ – Иво Борисов ……………………

Преброител – Валери Стефанов ……………………

Протоколчик – Ивайло Георгиев ……………………
Изображение

Заключена

Върни се в “КЛУБ ФОРД БЪЛГАРИЯ”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост