Пръскалките
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
- Status: Извън линия
Пръскалките
Последно време пръскат слабичко, настроих ги преди месец да пръскат доста над средата на стъклото, да може на извънградско да пръскат където трябва, а сега дори на място "плюят" до средата на стъклото. Преди си пръскаха със сила, а сега забелязвам парабула, не са паднали надолу, а не им стига силата май
Моторчето ли си отива или са се позапушили нещо?

- shmitc
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4TDCI'04, Ford Fiesta 1.4TDCI'08
- Контакти:
pantata написа:Свалянето проблемно ли е? Ще пробвам с игличка да бръкна, ако запъне значи ясна работа.
Пръскалките се свалят лесно.Не ги прокарвай дупчиците с игла а с тънка жичка,става перфектно.Може да надуеш маркучите за да видиш дали изпуска от някъде.Те това е.

Être soi-même, il ya assez d'autres personnes
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Проблема най-накрая е решен
трябваше тотално да спрат за да се наканя, течноста вместо по стъклото се уливаше под гумата, нямаше нищо запушено, просто се беше откачил маркуча от казанчето, някой го е дърпал отгоре някога и не е бил добре сложен, има си там едно пъпче да го държи стабилно и не стигаше до него, трябваше и канал щото се сваля кората отпред пред гумата, отпусна се малко и всичко е тип топ, само дето от вдигане ми пръскаше чак на задното стъкло 

- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
И аз имах същия проблем. Маркучлето беше излязло от помпичката - залепих го със силиконче и му сложих и една свинска опашка, за всеки случай. На всичко отгоре предния капак ми затискаше маркуча на едно място и при леко отворен капак - пръска перфектно, а при затворен - плюва на 5 см. Сега, след като го оправих, започна и на мен да ми пръскат на тавана на колата. А трябва ли да се свалят пръскалките, за да се регулират по височина?
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.