Ключа на климатика на Ескорт Помагайте
- Ianaki
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
- Status: Извън линия
Ключа на климатика на Ескорт Помагайте
Вече прочетох доста по въпроса ,но не видях нищо конкретно за ескорт 96г.Та парното(съответно и климатика) рабитят за 1 и 2 , а на 3 не искат.Много е неприятно особено през зимата!!!Та стана ми ясно ,че може би не е от ключа,ама не разбрах къде да търся тея термо резистори на въпросното ескортче.Моля за помощ.Или ако знаете да ми препоръчате някои добър жичкажия>Предварително благодаря.
Последна промяна от Ianaki на 13 ное 2007, 21:02, променено общо 1 път.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
- Status: Извън линия
Re: Ключа на климатика на Ескорт
На мен ми бяха отказали всички степени. Нямам много време, а и не разбирам много. А и да разбирам, нямам инструмент. Отидох при познати, на които това им е работата и срешу приемлива за мен сума всичко ми оправиха за 10 минути.Ianaki написа:Вече прочетох доста по въпроса ,но не видях нищо конкретно за ескорт 96г.Та парното(съответно и климатика) рабитят за 1 и 2 , а на 3 не искат.Много е неприятно особено през зимата!!!Та стана ми ясно ,че може би не е от ключа,ама не разбрах къде да търся тея термо резистори на въпросното ескортче.Моля за помощ.Или ако знаете да ми препоръчате някои добър жичкажия>Предварително благодаря.
Пиша това като възможен вариянт за решение. С повече не мога да помогна