Кратък въпрос за климатика!
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
- Status: Извън линия
Кратък въпрос за климатика!
Когато миналата година купих колата, тя бе с неработещ климатик. Продавача ми каза, че нещо било разкачено. Сега реших да го оправя и когато пътувах по празниците, в едно сервизче в провинцията го прегледаха и казаха, че е спукан някакъв радиатор на климатика и трябвало да се лепи. Иначе всичко друго на пръв поглед си е било на мястото. Но без да се направи този радиатор, няма как да се провери системата и да се напълни.
Въпроса ми е къде в София правят такива ремонти, т.е. лепенето на този радиатор и горе долу каква е ориентировъчната цена за такава услуга. Както и дали няма да е по-изгодно направо да взема нов. Също така колко пари е пълненето на системата с фреон.
Въпроса ми е къде в София правят такива ремонти, т.е. лепенето на този радиатор и горе долу каква е ориентировъчната цена за такава услуга. Както и дали няма да е по-изгодно направо да взема нов. Също така колко пари е пълненето на системата с фреон.
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Re: Кратък въпрос за климатика!
За пълнене на системата с фреон се вземат около 10 стотинки на грам.Ако не се лъжа Мондеото събира около 750-800 грама тоест сметката е ясна 

-
- потребител
- Регистриран: 06 сеп 2007, 10:52
- Модел на автомобила: Fiesta'96 1.25 16V Zetec, biala, a.k.a Mazda 121 QZ
- Местоположение: За 2 месеца (по коледа и през лятото) съм в България
75 лева ти излиза пълненето...Ако наистина е спукан радиатора за фреона, може да се е получило стеснение и запояване/заваряване няма да свърши работа...Моят също е така, спукан...Аз карам без климатик...но в БГ, цените са доста добри...95 лева го гледах за мойта Фиеста...Иначе тук е 190 евра.
Да не стане дявол на магаре като го запоиш и после да пълниш няколко пъти...Намери от някоя морга някой здрав.
Да не стане дявол на магаре като го запоиш и после да пълниш няколко пъти...Намери от някоя морга някой здрав.
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2006, 13:20
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8I Комби LPG 1998г.
Ето обади се тук 0888816816 човека е много съвестен и добър майстор прави всичко по климатиците.