резервоар на течност за чистачки сваляне Фиеста МК3
- cruise
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2007, 11:48
- Модел на автомобила: FORD FIESTA 1.1MI "95 с LOVATO АГУ
Ситроен С4 '07 (само за подръжка)
FORD C-MAX 1.6 LPG " 06. BRC АГУ
FORD Galaxy MK2 2.0 "11 TDCI - Местоположение: Димитровград->Хасково
- Status: Извън линия
резервоар на течност за чистачки сваляне Фиеста МК3
Помислих, че ще е лесно
.
1. Може ли да се извади отдолу
2. Има три видии двете ги развъртам до третата не мога да стигна пречи ми някаква гума/пластмаса която е по калника. Та идея как да развия тая видия не мога да я снимам просто не се вижда тя е под стойката на акумулатора.
3.Стойката на акумулатора не се сваля-това само за инфо ама щеше да ми помогне за свалянето.
Спукано е на дъното вижда се, като започнах да го свалям го натиснах отдолу и се откърти едно парче просто пласмасата е отишла трбва да се сменя. Колко пари струва ново (ако се продава) аз обмислям втора употреба но като видях как се откърти пластмасата просто от времето.
Благодаря предварително за мненията >:D<:
ПС Абе тая кора я огледах маи е нитована и тя не се сваля

1. Може ли да се извади отдолу
2. Има три видии двете ги развъртам до третата не мога да стигна пречи ми някаква гума/пластмаса която е по калника. Та идея как да развия тая видия не мога да я снимам просто не се вижда тя е под стойката на акумулатора.
3.Стойката на акумулатора не се сваля-това само за инфо ама щеше да ми помогне за свалянето.
Спукано е на дъното вижда се, като започнах да го свалям го натиснах отдолу и се откърти едно парче просто пласмасата е отишла трбва да се сменя. Колко пари струва ново (ако се продава) аз обмислям втора употреба но като видях как се откърти пластмасата просто от времето.
Благодаря предварително за мненията >:D<:
ПС Абе тая кора я огледах маи е нитована и тя не се сваля

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: резервоар на течност за чистачки сваляне Фиеста МК3
Не ми се е налагало да го свалям това казанче, но на предишната Фиеста 91 г. съм оглеждал как е. Бях я блъснал отпред вляво където е казанчето. То беше здраво, но като се махне фара и пластмасовия подкалник мисля че може да се свали.
- cruise
- потребител
Успях
Точно трябва да се махне пластмасовия подкалник. Развъртях го от единият край и той се отпусна (не го свалих) и отдолу развъртях третата видия. Та сега ме вълнува колко пари е една нова туба за да мога да си направя сметка какво да правя.
Тубата излиза отдолу смисъл иткъм земята.

Тубата излиза отдолу смисъл иткъм земята.
- cruise
- потребител
Дойде му времето на моето кзазанче. Направих поръчка от Мото Пфое в понеделник (днес е Петък) и днес отидох да си го взема (от Мото Пфое Хасково). Имам ново на стойност 30.83лв. По магазините за авточасти ми искаха 35лв. (предполагам взимат от мото пфое и надценка и ни цакът кат потребители).
Ще взема да го снимам да го кача, ама извивки по него. Аз за старото май не казах. Свалих го със замисъла да го залепя, само като го пипнах и се разпадна дъното му, просто самата пластмаса издала багажа
Ще взема да го снимам да го кача, ама извивки по него. Аз за старото май не казах. Свалих го със замисъла да го залепя, само като го пипнах и се разпадна дъното му, просто самата пластмаса издала багажа
- Palmi
- потребител
- Регистриран: 07 яну 2008, 20:41
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i Zetec SE
Колеги,някой лепил ли е това казанче?Лепих го с какво ли не и пак тече.
Бързай бавно!
- jvspasov
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
- Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
- Контакти:
90% от пластмасите по нашите мили автомобили се лепят най-здраво с поялник - личен опит 4 форда и на четирите малки ремонтчета по пластмасите най-здраво само с поялника (или ново)... 

Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!
- Palmi
- потребител
- Регистриран: 07 яну 2008, 20:41
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i Zetec SE
Днес/неделя/,се развъртях из автоморгите и си намерих за 15лв/с пазарлък/.Човека има още едно или две и са запазени.
Бързай бавно!