MK7 откъде смуче въздух парното
-
- потребител
- Регистриран: 29 юни 2005, 16:01
- Модел на автомобила: Ford FOCUS 1.8 TDCi 115ps
- Status: Извън линия
MK7 откъде смуче въздух парното
А някой да има точна представа на МК7 точно от къде смуче външен въздух парното и климатика. (говорим за версия с клима).
-
- потребител
Ами не е оттам. Там всичко е затворено. Сестрами кара от по - старите ескорти и няма нищо общо. Освен това спирам под едни брези, а от тях постоянно падат едни малки семенца и колата е покрита изцяло с тях, вкл. и под предната решетка, но в колата като пусна вентилатора нищо не влиза(защастие). При колегите без поленов филтър е ужас, а при мен май няма такъв филтър. Огледал съм отвсички възможни за оглед мвста и вход за въздух НЯМА??? Имаше една тема някъде из форума за такъв ескорт с парно от фокус и с поленов филтър, но незнам къде е. Някой да е наясно къде е този филтър при фокус?
-
- потребител
намерих мястото от което смуче въздуха. Това е една решетка, оято се намира много навътре към купето почти под предното стъкло. Това обеснява защо като ми е покрита колата с семена от брези (едно от най-гадните и дребни неща) нищо не влиза в купето. При колегите ми не е така. На едно Пежо 306 хвърля чак на задните седалки.