Дифузьор за сиера?

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
Потребителски аватар
venom4o
потребител
потребител
Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Status: Извън линия

Дифузьор за сиера?

Мнение от venom4o » 17 сеп 2006, 21:03

Аз лично нямам.. Колата откакто съм я взел .. след толкова ремонти само 200км съм и минал.. и ми направи впечятление ,че няма ии ,че си загрява доста!Попринцип трябва да име дифузьор нали? Ако има колко струва и някой ако има да свирка!

Потребителски аватар
chains
потребител
потребител
Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier

Мнение от chains » 17 сеп 2006, 21:35

Това със загряването не е добре, значи тази на баща ми дори без дифузьора и перката /сменихме водната помпа/ - не успя да стигне дори до средата на скалата. Значи ако ти прегрява сиерата вероятно проблема е друг - провери си датчиците дали отчитат правилно; как функционира термостата; и как е положението с радиатора - прочистване на питата от прахоляка, бубулечките и т.н., прочистване на самия охлдител от вътре - може да се учудиш какво съм виждал да излиза от тях!

Потребителски аватар
shark
потребител
потребител
Регистриран: 23 авг 2005, 12:48
Модел на автомобила: Sierra 1.6 GL
Контакти:

Мнение от shark » 17 сеп 2006, 23:28

Е моят дофузьор също не е оригинален, мисля че е от друг модел Сиера, Просто отвора му не застава точно срещу перката, но никога не съм имал проблеми с прегряването. Преди време исках да си намеря какъвто ми трябва обикалях по моргите и ми искаха около 20 лв. но нямаше подходящ и аз се отказах. В МП имаха по заявка но доста по-скъпи. Явно ще си карам с този :D

Потребителски аватар
venom4o
потребител
потребител
Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0

Мнение от venom4o » 25 сеп 2006, 15:17

поне имаш дифузьор.. при мен е махнат което много ме учуди като видях за пръв път какво има под капака....

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”