Монтаж на теглич!
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2006, 15:40
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8i DOHC 1796cc 16V Zetec 85KW (115PS); 95 - комби,АГУ BRC Sequent Injection
Ford Fiesta 1,4i 2008г. - Местоположение: гр Сопот
- Status: Извън линия
Монтаж на теглич!
Някой знае ли как и къде се монтира...снимки ?
Ел инсталацията как се свързва смисъл аз ще си напасна ел. към ремаркето но все пак от къде се взима ?
Напр. на вартбурга на баща ми съм я свързвал аз, като не съм използвал някаква схема просто използвах левия заден стоп и всичко необходимо без десния мигач свързах към него....
Дали да подходя по същия начин, или има някъде из купето скрит куплунг ?
Ел инсталацията как се свързва смисъл аз ще си напасна ел. към ремаркето но все пак от къде се взима ?
Напр. на вартбурга на баща ми съм я свързвал аз, като не съм използвал някаква схема просто използвах левия заден стоп и всичко необходимо без десния мигач свързах към него....
Дали да подходя по същия начин, или има някъде из купето скрит куплунг ?
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Понеже несмятам че тази тема е за ХОДОВА ЧАСТ направих проучване за други теми за теглич къде са пускани
Ще ми се теглич да имам - пусната в - ВСИЧКО ОСТАНАЛО КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА
теглич за мондео - пусната в - ДРУГИ ВЪПРОСИ
теглич за форд "Ескорт" - пусната в - ВСИЧКО ОСТАНАЛО КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА
Печели раздел ВСИЧКО ОСТАНАЛО КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА темата заминава за там

-
- потребител
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8i DOHC 1796cc 16V Zetec 85KW (115PS); 95 - комби,АГУ BRC Sequent Injection
petkoff_pl написа:Понеже несмятам че тази тема е за ХОДОВА ЧАСТ направих проучване за други теми за теглич къде са пускани
Важно е да се чувстваш добре

-
- потребител
ре
А, Възможно ли е някой колега който кара мондео комби да снима как е монтира нтеглича отдолу....?
Ще съм му изключително задължен!
Ще съм му изключително задължен!
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Намери си оргинален теглич за твоя модел(от морга) и ще установиш, че на гредите има съответни отвори и само трябва да сложиш болтовете.
За буксата има европейски стандарт по който са свързани всички ремаркета. Не съм сигурен дали има отделни кабели, теглича ми е монтиран в Германия и не съм го гледал как е, обаче има допълнително монтирана лампа която индицира работата на мигачите на ремаркето.
На стария Форд си го монтирах сам и имаше дупки за болтовете, а буксата я свързах както тебе.
За буксата има европейски стандарт по който са свързани всички ремаркета. Не съм сигурен дали има отделни кабели, теглича ми е монтиран в Германия и не съм го гледал как е, обаче има допълнително монтирана лампа която индицира работата на мигачите на ремаркето.
На стария Форд си го монтирах сам и имаше дупки за болтовете, а буксата я свързах както тебе.
-
- потребител
оригинален ми е теглча....Благодаря за мнението....ще проверя за отвори...!HACKO написа:Намери си оргинален теглич за твоя модел(от морга) и ще установиш, че на гредите има съответни отвори и само трябва да сложиш болтовете.
- cruise
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2007, 11:48
- Модел на автомобила: FORD FIESTA 1.1MI "95 с LOVATO АГУ
Ситроен С4 '07 (само за подръжка)
FORD C-MAX 1.6 LPG " 06. BRC АГУ
FORD Galaxy MK2 2.0 "11 TDCI - Местоположение: Димитровград->Хасково
горд собственик на теглич
Днес си монтирах теглич. Много лесно се поставя оригинален то е помислено за всичко. Малко скъпичко ми се вижда ама толкова вървят за 100лв един джамбазин ми го свали от колата дето я продаваше
Все още нямам ремърке та да попитам как да свържа токовете предполагам че има някакъв стандарт.

Все още нямам ремърке та да попитам как да свържа токовете предполагам че има някакъв стандарт.
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Re: горд собственик на теглич
Етоcruise написа:...