Клаксон в багажника...
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
- Status: Извън линия
Клаксон в багажника...
Не знам на вас на какво ви прилича, но на мен ми прилича на клаксон... и то на тези уж водоустойчивите...
... ама не ми се връзва нещо защо е сложен там
Може и да бъркам де...
Нека който знае или предполага да пише... колата е Мондео '94г.
Благодаря.

Може и да бъркам де...
Нека който знае или предполага да пише... колата е Мондео '94г.
Благодаря.
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
- Status: Извън линия
Може и да си прав. По принцип си слагах алармата в България, не знам да има заводска, но може и да е свалена в Германия. Когато купих колата от Кьолн аларма нямаше - дадоха ми само двата ключа, но не и дистанционни за аларма.100yan написа:Братле, това е свирката на заводската аларма. Да знаеш, че имаш и такава..., ако не знаеш,де
Иначе забелязвам, че когато предния капак е полуотворен, т.е. затворен, но не и щракнат до край и отворя някоя от вратите на колата въпросния клаксон свирва еднократно..., но не всеки път...явно е клаксон "с характер"

Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,