Нямам парно
-
- потребител
- Регистриран: 13 сеп 2007, 00:34
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 2.0
- Status: Извън линия
Нямам парно
Здравейте на всички собственици на FORD. Вече си купих втора кола от същата марка / първата е Мондео 98 г. 2.0L /бензин -хетчбек/ която е Фиеста 1.8 TD -2000 г. Имам някои проблеми :
1. Парното ми духа все студено. Превключватела от топло на студено е с някакъв ел.клапан. Тръбите до джаджата която се намира под челното стъкло се нагряват но след нея са си студени т.е. в купето влиза прохладен въздух.Какво да правя?
2.Казаха .че имало някакъв теч от нафтовата помпа . Къде да отида за ремонт?
От двете коли съм много доволен и въобще много им здраве на всички които се цупат на нашата марка.
1. Парното ми духа все студено. Превключватела от топло на студено е с някакъв ел.клапан. Тръбите до джаджата която се намира под челното стъкло се нагряват но след нея са си студени т.е. в купето влиза прохладен въздух.Какво да правя?
2.Казаха .че имало някакъв теч от нафтовата помпа . Къде да отида за ремонт?
От двете коли съм много доволен и въобще много им здраве на всички които се цупат на нашата марка.
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
В тази тема ще намериш отговор на въпроса ти:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 0%F0%ED%EE" onclick="window.open(this.href);return false; (ел. клапан или стъпков мотор на парното)
Относно помпата в момента не мога да ти помогна - не знам каква е...
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 0%F0%ED%EE" onclick="window.open(this.href);return false; (ел. клапан или стъпков мотор на парното)
Относно помпата в момента не мога да ти помогна - не знам каква е...
-
- потребител
- Регистриран: 13 сеп 2007, 00:34
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 2.0
помпа
Много мерси за темата с ел.клапана на радиатора.Още утре ще го проверя като го разглобя. А за помпата ще проверя точно каква е защота като ходех за части ми казаха .че този мотор го слагат на следващите модели Фиеста / моята е Юни 2000 г./ и ще го питам майстора от къде точно теч.