Колеги съвет за пръскалките
- hose11
- потребител
- Регистриран: 14 май 2007, 11:43
- Модел на автомобила: ford focus mk3 1.6 tdci 105hp econetic
- Status: Извън линия
Колеги съвет за пръскалките
Имам следния проблем на моето мондео,пръскалките на предното стъкло спряха да пръскат а на фаровете си пръскат....До колкото знам моторчето и казанчето е едно за фаровете и стъклото..
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
Провери дали не се е измушило маркучлето, което излиза от помпичката. Аз моето го захванах със свинска опашчица. При мен веднъж дори се беше усукал маркуча и това беше причината да не пръска.
Успех.
Успех.
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
Чакаш да се стопли времето. Преди няколко седмици и аз замръзнах по подобен начин. Наложи се да сипя вода от една планинска чешмичка, а тя взе че се вледени неочаквано бързо след спирането на колата. После колкото и да наливах топъл концентрат - ефект никакъв. Даже моторчето спря да бръмчи. Чак миналата седмица, като омекна времето, се отпуши и моторче, и маркучи, и пръскалки. Сега вече съм с повечко концентрат.demiro написа:Аз купих някаква течност от ОМВто и при мен явно замръзнахаЛошото е,че и моторчето както си бръмчеше и то горкото не се обажда вече
![]()
Преди докато все още се обаждаше,рових с една топлийка да ги отпуша,ама не....И кво прайм сега?
- hose11
- потребител
OK,до колкото видях ще трябва да сваля една предпазна кора или подкалник се казва за да стигна до казанчето и да видя какво става със помпичката..Въпросната'кора;или подкалник лесно ли се сваля...че като гледам навън какво е време и хич неми се пипа ама няма начин ..msotiroff написа:Провери дали не се е измушило маркучлето, което излиза от помпичката. Аз моето го захванах със свинска опашчица. При мен веднъж дори се беше усукал маркуча и това беше причината да не пръска.
Успех.

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
И при мен така тези дни хем допълних лятната течност+вода с 1 литър зимна концентрат. Като станат положителни температурите през деня, да я покарам 5-6 км. градско и да поседи малко на слънце и се оправя. Иначе като замръзне и натисна бутона за пръскалките моторчето не се чува да върти но лампите на таблото леко замижват и по това познавам, че моторчето е наред.demiro написа:Аз купих някаква течност от ОМВто и при мен явно замръзнахаЛошото е,че и моторчето както си бръмчеше и то горкото не се обажда вече
![]()
Преди докато все още се обаждаше,рових с една топлийка да ги отпуша,ама не....И кво прайм сега?
- hose11
- потребител
Re: Колеги съвет за пръскалките
...оправих го,просто маркучето беше излязло от помпичката..hose11 написа:Имам следния проблем на моето мондео,пръскалките на предното стъкло спряха да пръскат а на фаровете си пръскат....До колкото знам моторчето и казанчето е едно за фаровете и стъклото..

- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
А върза ли го здраво със свинска опашка или пръстен?!hose11 написа:...оправих го,просто маркучето беше излязло от помпичката..
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
- hose11
- потребител
.....забравих мамка му..msotiroff написа:А върза ли го здраво със свинска опашка или пръстен?!hose11 написа:...оправих го,просто маркучето беше излязло от помпичката..