Въпрос за фарове
- andy_a
- потребител
- Регистриран: 04 апр 2006, 11:18
- Модел на автомобила: 2001 Focus 1.6i Zetec SE
- Контакти:
- Status: Извън линия
Въпрос за фарове
Здравейте колеги!
От известно време съм собственик на Фокус 1.6. Колата има електрическо регулиране на фаровете, но стария собственик е сменял единия фар, при което в новия монтиран липсва моторчето, което задвижва целия механизъм.
От МП искат 270лв за това моторче, което ми се струва безумно. Въпросът ми е - дали има възможност тази част да се намери от друго място, на по-разумна цена?
От известно време съм собственик на Фокус 1.6. Колата има електрическо регулиране на фаровете, но стария собственик е сменял единия фар, при което в новия монтиран липсва моторчето, което задвижва целия механизъм.
От МП искат 270лв за това моторче, което ми се струва безумно. Въпросът ми е - дали има възможност тази част да се намери от друго място, на по-разумна цена?
- andy_a
- потребител
- Регистриран: 04 апр 2006, 11:18
- Модел на автомобила: 2001 Focus 1.6i Zetec SE
- Контакти:
- Status: Извън линия
Благодаря за бързите отговори! Ще опитам с М-комплект, на мен ми трябва само моторчето, фара си е здрав и оригинален, просто са спестили машинката. Онзи ден моя майстор разглоби и двата фара, защото регулирането от купето генерално не работеше. На другия фар има моторче, но беше разкачено. Сега ми се регулира само единия фар