Ключар в София за ключалката за заплване?

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
crz
потребител
потребител
Регистриран: 14 сеп 2009, 17:17
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1996 MK4, 1299cc, Endura-E
Status: Извън линия

Ключар в София за ключалката за заплване?

Мнение от crz » 01 май 2010, 11:57

И трите ми ключа са леко кофти.. и като искам да изключа двигателя при завъртането на ключа назад, точно преди да го извадя има едно леко прещракване, което изведнъж в последно време стана не толкова леко и вчера ми се заклещи тотално ключът и едвам го завъртях назад след 10мин борба.

В мотопфое ли трябва да си сменя всички ключове и ключалки или как се процедира в такъв случай ?

crz
потребител
потребител
Регистриран: 14 сеп 2009, 17:17
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1996 MK4, 1299cc, Endura-E

Re: Ключар в София за ключалката за заплване?

Мнение от crz » 14 май 2010, 14:46

*bump*

Чух че някои обикновени ключари можели да свършат работа да прочистят ключалката някак си... може ли някой да сподели опит.

Потребителски аватар
Ianaki
потребител
потребител
Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри

Re: Ключар в София за ключалката за заплване?

Мнение от Ianaki » 16 май 2010, 20:07

Аз знам, че поне за ескорта ми ми казаха, че за 20лв. на ключалка могат да я направят да става за всякакъв ключ. Просто им носиш ключалка, ключ и те нагаждат ключалката към ключа.Не се разваля самата ключалка, просто се пренарежда!Това важеше за ключалките на вратите, за контактния ключ предполагам, че е същата процедура!Успех!

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”