Форд Фокус проблем след монтаж на газово

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
Потребителски аватар
dian1751
потребител
потребител
Регистриран: 24 фев 2008, 08:23
Модел на автомобила: Ford Focus mk1
Status: Извън линия

Форд Фокус проблем след монтаж на газово

Мнение от dian1751 » 05 окт 2012, 13:24

Здравейте колеги, значи проблема е следния... монтираха ми газов инжекцион АС изпарител томасето рейка валтек...... та след монтажа термостата взе да не отваря и кара само на 1 круг и радиатора е студен и перката се пуска, а вътре на таблото не ми показва че е загряла.Смених термостата файда йок...Прегледах всичко наново и не мога да разбера защо термостата не отваря или ако отвори то е защото държа 3000 оборота за няколко минути.Помогнете ми моля.Знае ли някои на изпарител томасето къде му е входа и къде изхода за антифриза.Писна ми да карам на перки... няма майстори... ти пари му даваш и пак не ти върши работа....Мерси предварително.
Купи си Форд фиеста за да караш с 200... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=391782" onclick="window.open(this.href);return false;

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня

Re: Форд Фокус проблем след монтаж на газово

Мнение от paci » 05 окт 2012, 13:48

Потребителски аватар
dian1751
потребител
потребител
Регистриран: 24 фев 2008, 08:23
Модел на автомобила: Ford Focus mk1

Re: Форд Фокус проблем след монтаж на газово

Мнение от dian1751 » 06 окт 2012, 12:06

и все пак колеги не разбирам как да оправя проблема... как е работила колата 13 години без баипаси и про4ия.... това нещо няма обезвъздушаване...
Купи си Форд фиеста за да караш с 200... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=391782" onclick="window.open(this.href);return false;

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”