Прехвърляне на автомобил
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
- Status: Извън линия
Прехвърляне на автомобил
Има доста теми за прехвърляне на кола тук, но надявам се няма да се сърдите ако и аз пусна една
Интересува ме следното: искам да си прехвърля колата на мое име, сега се води на инвалид и карам с пълномощно (което между другото не е на мое име
). та въпроса ми е след като я прехвърлим при нотариус, в КАТ трябва ли да минавам на преглед или само се сменят талоните (талона ми е от старите които са такива като паспорт, хартиени
)

- fbcrew
- потребител
- Регистриран: 17 ное 2007, 11:49
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.3 mi 1993г.
- Контакти:
Ако си с нови номера не е нужно да ходиш на преглед и др. Аз ходих тая седмица да си смена собствеността и документите, които ми искаха бяха :
- Талон - голям и малък
- Договор за покупко продажба ( като само го гледат и ти задържат едно копие)
- Гражданска отговорност (пак само ти я поглеждат и ти я връщат)
След това си плащаш на касата 21 лв. и чакаш да те извикат по уредбата и си зимаш новия талон. Всичко това за 2 часа.
П.С.
После ходих в общината си, да си регистрирам колата там. Попълваш декларация и даваш още едно копие на договора за покупко продажба и копие на талона!
- Талон - голям и малък
След това си плащаш на касата 21 лв. и чакаш да те извикат по уредбата и си зимаш новия талон. Всичко това за 2 часа.
П.С.
После ходих в общината си, да си регистрирам колата там. Попълваш декларация и даваш още едно копие на договора за покупко продажба и копие на талона!
- doctordre
- потребител
- Контакти:
еее мерси много човекfbcrew написа:Ако си с нови номера не е нужно да ходиш на преглед и др. Аз ходих тая седмица да си смена собствеността и документите, които ми искаха бяха :
- Талон - голям и малък
П.С.

- doctordre
- потребител
- Контакти:
ами аз пътен данък така и така на плащам мисля
колата е на инвалид... а относно талоните- защо ли си мисля че имам само тоя хартиения талон, нямам такъв голям ламиниран... малко след като си регистрирах колата ги въведоха тия гъзарии (включително и новите талони дето са като лична карта
). моя талон си е от тия сивите, с 2 страници като книга дето е 

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=11028" onclick="window.open(this.href);return false;
времето е като парите-никога не стига
- doctordre
- потребител
- Контакти:
благодаря ти, но инвалида на който се води колата си е добре (да чукнем на дърво!)pepy1 написа:http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=11028