В КАТ
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
- Status: Извън линия
В КАТ
Може ли отново да помогнете.Става дума за прехвърлянето на собственост на автомобил.При положения че имам валидна ГО,данък и да съм направил прегледа като отида в КАТ само по документи ли трябва да се оправя или трябва да минавам цялата продедура през канала.(номера няма да сменям).Ще съм много благодарен ако се отзовете.
- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
Re: В КАТ
в момента в кат е ад, ако можеш да го отложиш това ходене по-добре го направи или си вземи отпуска поне 1 денjojo написа:Може ли отново да помогнете.Става дума за прехвърлянето на собственост на автомобил.При положения че имам валидна ГО,данък и да съм направил прегледа като отида в КАТ само по документи ли трябва да се оправя или трябва да минавам цялата продедура през канала.(номера няма да сменям).Ще съм много благодарен ако се отзовете.

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- momo76
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2006, 16:11
- Модел на автомобила: Фиеста 1.25 2001г.
Отиваш в КАТ предния ден около 16 - 16.30 когато е свършила опашката и са пуснали бариерите за каналите. Нареждаш се и като се заформи колоната от чакащи коли, заключваш и си отиваш да спиш. Сутринта най-късно 6.30 да си там. Към 7 дигат бариерите и ти си от първите коли за каналите. Трябва и да си с някой който да ти мести колата докато чакаш по опашките. Аз преди 2 седмици по тази схема в 10.30 си тръгнах от КАТ.
- jojo
- потребител
някой ходил ли е към кат,тия дни още ли е уная лудница там.От понеделника трябва да ходя и се чудя какво да праим.То май до01.04 нещо увеличаваха еко таксата та нали затова беше ужким.айде ако някой знае нещо или е ходил да каже.и ще може ли да ми кажете какво точно трябва да направя там и какви документи или формуляри трябва да взема и от къде то4но.ще съм много благодарен ако опишете процедурата подробно 

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Ето актуална информация , от друг сайт:jojo написа:някой ходил ли е към кат,тия дни още ли е уная лудница там.От понеделника трябва да ходя и се чудя какво да праим.То май до01.04 нещо увеличаваха еко таксата та нали затова беше ужким.айде ако някой знае нещо или е ходил да каже.и ще може ли да ми кажете какво точно трябва да направя там и какви документи или формуляри трябва да взема и от къде то4но.ще съм много благодарен ако опишете процедурата подробно
Към момента най-добре е да се наредиш на опашката в неделя по някое време (сутрин примерно).
Като те наобиколят 2-3 коли, си хващаш чукалата и отиваш да спиш.
В 6 (шест) сутринта трябва да си при колата и до 12 ще си приключил.
Хубаво е сутринта да има още някой с тебе да помага с документите.. т.е. ти си пазиш ред за заявление, пък помощника предивижва колата.
Само искам да вметна леко в страни от темата....Работя точно до Кат и като си тръгвам към 19:00-19:30 опашките наброяват десетки коли, които чакат за другия ден. Та искам да кажа, че в момента не е оферта да се регистрира кола в Кат. Като влезне таксата страсттите ще се успокоят и ще може да се регистрира кола без 24 часов престои на опашка.

- jojo
- потребител
явно греша днес ходих в кат ама без колата,щото ми направи проблем.опитах се мина току така ама найци.днес имаше по малко коли около 400.някой знае ли каква е глобата ако не мина през 14дневния срок.направо незнам на какво прили4а това всичкото как се вика направо си му е еб*** майката.утре и сряда пак ще мога да ходя и дано мина шото иначе става зле а времето си тече
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
30лв е глобата ако пресрочиш 2те седмици.Пред мен поне един човек се жалваше,че купил колата и му се развалила и докато я оправили минали 2 седмици и му чукнали фиш за 30лв.И казваше,че ако бил пресрочил месец щели акт да му правят.Така,че гледай да не минаваш 14тия ден.Инфото е от петък когато регистрирах колата ми.
- b2d
- потребител
- Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002
Само да отбележа, че от КАТ и Министерството на екологията казаха, че се работи по въпроса с таксите но нито са уточнени, нито се знае от кога ще влязат в сила. Така, че са напълно безсмисленни тези опашки и лудници. Лошото е че тъпата държава и още по-тъпите ни политици вместо да направят нещо по въпроса те само си тъкпак тумбаците и гушите мама им не-наяла се... Един КАТ, един ДАЙ а на майка ви в путката може ли да идеме да смениме номерата а? ПРОТЕСТ МУ Е МАЙКАТА НА ТОВА ОВЧЕ БГ ПЛЕМЕ... Защо не сме като едно време като не ни харесва робство, граници на земята/държата да се бориме/воюваме за това. НЕ сега сме без да се обиждат различните ЗАГУБЕ НАРОД. Да не се отплесвам повече, че примерите са хиляди... Като и момента с увеличението на Винтеките, а да ви попитам какво се промени в инфраструктурата та да има увеличение ДА ЕБА ДЪРЖАВНИЯТ РЕКЕТ ДА ЕБА АЗ! МАЛОУМНИ СМЕ И ТОВА, ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ИМ ПЛАТЯ! ЗА ТЕЯ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТЕ ОПРАВИЯТА Е СЛЕДНАТА ВЛИЗА ЕДИН С КАЛАШНИКОВ И ОТКОСВА ВСИКО ДО ПОСЛЕДНИЯТ МЪРДАЩ ! И КОЛИ НЕ КАРАТ ТЕ СА ВСЕ НА МАЙКА ИМ (ПЕНСИОНЕРКА ИНВАЛИД) НА СТРИНКА, ЧИЧО, ЛЕЛЯ И Т.Н. ВСЕ ЕДНО ДАНО СЕ ОПРАВИМЕ НЯКОГА!!!
- jojo
- потребител
днес ходих да вися по опашките.все още е ужас отидох в 6:30 и се шмугнах най вляво.ама след това чакйй.при документите минава но там нее проблем толкова,но при каналите(ГТП) си е мамата *бал* там ама много бавно върви.и след това отзад на другите гишета също бавно но важно канала да минеш и то с положителна оценка.докато чакате на каналите се заредете много с спокойствие.просто не ти издържат нервите и другите дори е възможна и разпра.А И ТОВА Е МНОГО ТЪПО ИМАМ СИ ПРЕГЛЕД КОЙТО ОТ 10ДЕНА И НЕВАЖАЛ.демек може да не ти хареса "кочината" и ти я спират от движение.задължително ако някой там да си измие колата и двигателя особнно много ги е ят като си мръсен и познайте какво става оценка не.ако има6 и ръжди4ка пак.по мое лично мнение там в кат прегледите гледат главно външен вид(измит,почистен и ръжда),номерата,и спирачна уредба(ако може накой да каже къде се продават по изгодно спирачки-дискове,барабани,тръбички по изгодно да каже,щото задните имам чуството че понякога не ловат като хората,ако може споменете и цени.)сега ако сте с автомобил след 2000г би трябвало да нямате ядове ама ние с тея боклуци 86-95 кво да праим.в4ера ми отне време както казах от 6:30 та до 15:40 и това бе6е за кола от Бългатия иначе още пове4е време.цената за кола от от тук е около 40-50лв.сега що годе точно 1каса-7лв,2-7лв+5лв,3-20лв може ида съм изпуснал нещо.аз дадох 42лв.за тези които намат номера е повече,само номерата са 52лв.никак не е приятно това ходене по мъките.успех на тези които ще ходят и давайте спокойно въпреки вси4ко иначе няма да стане като хората от опит го казвам