В КАТ

И как да се борим с тях!? Петте секунди преди катастрофата. Това можеше и да не се случи.
Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител
Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
Модел на автомобила: sierra
Status: Извън линия

В КАТ

Мнение от jojo » 23 мар 2007, 19:38

Може ли отново да помогнете.Става дума за прехвърлянето на собственост на автомобил.При положения че имам валидна ГО,данък и да съм направил прегледа като отида в КАТ само по документи ли трябва да се оправя или трябва да минавам цялата продедура през канала.(номера няма да сменям).Ще съм много благодарен ако се отзовете.

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Мнение от HACKO » 23 мар 2007, 20:55

При всяка промяна се минава през канала, за проверка номер на рама и д-л.

Потребителски аватар
BadAngel
потребител
потребител
Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
Модел на автомобила: '06 Ford Focus
Контакти:

Re: В КАТ

Мнение от BadAngel » 23 мар 2007, 21:26

jojo написа:Може ли отново да помогнете.Става дума за прехвърлянето на собственост на автомобил.При положения че имам валидна ГО,данък и да съм направил прегледа като отида в КАТ само по документи ли трябва да се оправя или трябва да минавам цялата продедура през канала.(номера няма да сменям).Ще съм много благодарен ако се отзовете.
в момента в кат е ад, ако можеш да го отложиш това ходене по-добре го направи или си вземи отпуска поне 1 ден :)
Играчките се променят,
момчетата - не.

Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител

Мнение от jojo » 26 мар 2007, 16:33

В КАТ някой ходил ли е тия дни,за един ден ако към 08:30 ще мога ли до края на работното им време да свърша всичко.

Потребителски аватар
momo76
потребител
потребител
Регистриран: 21 окт 2006, 16:11
Модел на автомобила: Фиеста 1.25 2001г.

Мнение от momo76 » 26 мар 2007, 16:37

Отиваш в КАТ предния ден около 16 - 16.30 когато е свършила опашката и са пуснали бариерите за каналите. Нареждаш се и като се заформи колоната от чакащи коли, заключваш и си отиваш да спиш. Сутринта най-късно 6.30 да си там. Към 7 дигат бариерите и ти си от първите коли за каналите. Трябва и да си с някой който да ти мести колата докато чакаш по опашките. Аз преди 2 седмици по тази схема в 10.30 си тръгнах от КАТ.

Любо
Администратор
Администратор
Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г.
Контакти:

Мнение от Любо » 26 мар 2007, 16:38

Доколкото знам в КАТ тия дни е меко казано Лудница. 8:30 ми се струва много, късно да отидеш, имайки в предвид, че хората нощуват там (разбирай буквално).
Моят съвет е иди от вечерта или много, наистина много рано сутринта. И се надявай да стане за 1 ден.
Успех

Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител

Мнение от jojo » 31 мар 2007, 20:26

някой ходил ли е към кат,тия дни още ли е уная лудница там.От понеделника трябва да ходя и се чудя какво да праим.То май до01.04 нещо увеличаваха еко таксата та нали затова беше ужким.айде ако някой знае нещо или е ходил да каже.и ще може ли да ми кажете какво точно трябва да направя там и какви документи или формуляри трябва да взема и от къде то4но.ще съм много благодарен ако опишете процедурата подробно :)

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
Контакти:

Мнение от cenzor » 31 мар 2007, 21:09

jojo написа:някой ходил ли е към кат,тия дни още ли е уная лудница там.От понеделника трябва да ходя и се чудя какво да праим.То май до01.04 нещо увеличаваха еко таксата та нали затова беше ужким.айде ако някой знае нещо или е ходил да каже.и ще може ли да ми кажете какво точно трябва да направя там и какви документи или формуляри трябва да взема и от къде то4но.ще съм много благодарен ако опишете процедурата подробно :)
Ето актуална информация , от друг сайт:
Към момента най-добре е да се наредиш на опашката в неделя по някое време (сутрин примерно).
Като те наобиколят 2-3 коли, си хващаш чукалата и отиваш да спиш.
В 6 (шест) сутринта трябва да си при колата и до 12 ще си приключил.
Хубаво е сутринта да има още някой с тебе да помага с документите.. т.е. ти си пазиш ред за заявление, пък помощника предивижва колата.
Само искам да вметна леко в страни от темата....Работя точно до Кат и като си тръгвам към 19:00-19:30 опашките наброяват десетки коли, които чакат за другия ден. Та искам да кажа, че в момента не е оферта да се регистрира кола в Кат. Като влезне таксата страсттите ще се успокоят и ще може да се регистрира кола без 24 часов престои на опашка.

Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител

Мнение от jojo » 01 апр 2007, 16:09

е нали това с еко таксите беше до 01.04.2007 или греша

Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител

Мнение от jojo » 02 апр 2007, 21:47

явно греша днес ходих в кат ама без колата,щото ми направи проблем.опитах се мина току така ама найци.днес имаше по малко коли около 400.някой знае ли каква е глобата ако не мина през 14дневния срок.направо незнам на какво прили4а това всичкото как се вика направо си му е еб*** майката.утре и сряда пак ще мога да ходя и дано мина шото иначе става зле а времето си тече

Потребителски аватар
repcho
потребител
потребител
Регистриран: 31 мар 2007, 22:46
Модел на автомобила: Ford Focus
Контакти:

Мнение от repcho » 03 апр 2007, 11:27

би трябвало вече да са отшумяли тези истерии или поне така са надявам защото утре имам планове да ходя в КАТ :)

Потребителски аватар
mrdds
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium

Мнение от mrdds » 03 апр 2007, 12:00

30лв е глобата ако пресрочиш 2те седмици.Пред мен поне един човек се жалваше,че купил колата и му се развалила и докато я оправили минали 2 седмици и му чукнали фиш за 30лв.И казваше,че ако бил пресрочил месец щели акт да му правят.Така,че гледай да не минаваш 14тия ден.Инфото е от петък когато регистрирах колата ми.

Потребителски аватар
b2d
потребител
потребител
Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002

Мнение от b2d » 03 апр 2007, 16:19

И последно каква е ситуацията, че имам страшна дилема свързана с много разходи и път да знам как да си подредя времето някой ходил, минавал ли е в близки 1-2дни да даде актуална информация да знам какво да правя, че съм ангажирал вече зам. шефа на КАТ

Потребителски аватар
repcho
потребител
потребител
Регистриран: 31 мар 2007, 22:46
Модел на автомобила: Ford Focus
Контакти:

Мнение от repcho » 04 апр 2007, 14:17

аз бях там днес и опашките бяха стабилни - до първия завой

Потребителски аватар
b2d
потребител
потребител

Мнение от b2d » 04 апр 2007, 15:12

Само да отбележа, че от КАТ и Министерството на екологията казаха, че се работи по въпроса с таксите но нито са уточнени, нито се знае от кога ще влязат в сила. Така, че са напълно безсмисленни тези опашки и лудници. Лошото е че тъпата държава и още по-тъпите ни политици вместо да направят нещо по въпроса те само си тъкпак тумбаците и гушите мама им не-наяла се... Един КАТ, един ДАЙ а на майка ви в путката може ли да идеме да смениме номерата а? ПРОТЕСТ МУ Е МАЙКАТА НА ТОВА ОВЧЕ БГ ПЛЕМЕ... Защо не сме като едно време като не ни харесва робство, граници на земята/държата да се бориме/воюваме за това. НЕ сега сме без да се обиждат различните ЗАГУБЕ НАРОД. Да не се отплесвам повече, че примерите са хиляди... Като и момента с увеличението на Винтеките, а да ви попитам какво се промени в инфраструктурата та да има увеличение ДА ЕБА ДЪРЖАВНИЯТ РЕКЕТ ДА ЕБА АЗ! МАЛОУМНИ СМЕ И ТОВА, ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ИМ ПЛАТЯ! ЗА ТЕЯ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТЕ ОПРАВИЯТА Е СЛЕДНАТА ВЛИЗА ЕДИН С КАЛАШНИКОВ И ОТКОСВА ВСИКО ДО ПОСЛЕДНИЯТ МЪРДАЩ ! И КОЛИ НЕ КАРАТ ТЕ СА ВСЕ НА МАЙКА ИМ (ПЕНСИОНЕРКА ИНВАЛИД) НА СТРИНКА, ЧИЧО, ЛЕЛЯ И Т.Н. ВСЕ ЕДНО ДАНО СЕ ОПРАВИМЕ НЯКОГА!!!

Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител

Мнение от jojo » 04 апр 2007, 16:31

днес ходих да вися по опашките.все още е ужас отидох в 6:30 и се шмугнах най вляво.ама след това чакйй.при документите минава но там нее проблем толкова,но при каналите(ГТП) си е мамата *бал* там ама много бавно върви.и след това отзад на другите гишета също бавно но важно канала да минеш и то с положителна оценка.докато чакате на каналите се заредете много с спокойствие.просто не ти издържат нервите и другите дори е възможна и разпра.А И ТОВА Е МНОГО ТЪПО ИМАМ СИ ПРЕГЛЕД КОЙТО ОТ 10ДЕНА И НЕВАЖАЛ.демек може да не ти хареса "кочината" и ти я спират от движение.задължително ако някой там да си измие колата и двигателя особнно много ги е ят като си мръсен и познайте какво става оценка не.ако има6 и ръжди4ка пак.по мое лично мнение там в кат прегледите гледат главно външен вид(измит,почистен и ръжда),номерата,и спирачна уредба(ако може накой да каже къде се продават по изгодно спирачки-дискове,барабани,тръбички по изгодно да каже,щото задните имам чуството че понякога не ловат като хората,ако може споменете и цени.)сега ако сте с автомобил след 2000г би трябвало да нямате ядове ама ние с тея боклуци 86-95 кво да праим.в4ера ми отне време както казах от 6:30 та до 15:40 и това бе6е за кола от Бългатия иначе още пове4е време.цената за кола от от тук е около 40-50лв.сега що годе точно 1каса-7лв,2-7лв+5лв,3-20лв може ида съм изпуснал нещо.аз дадох 42лв.за тези които намат номера е повече,само номерата са 52лв.никак не е приятно това ходене по мъките.успех на тези които ще ходят и давайте спокойно въпреки вси4ко иначе няма да стане като хората от опит го казвам

Потребителски аватар
b2d
потребител
потребител

Мнение от b2d » 05 апр 2007, 09:26

Няма оправия...

ПРОСТ НАРОД = СЛАБА ДЪРЖАВА !!!

Отговори

Върни се в “ЗАСТРАХОВКИ, КАТ и ПТП”