Обжалване на актове, наказателни постановления и ел.фишове

... но може да са полезни
Заключена
Appeal
Търговец
Мнения: 1
Регистриран: 09 мар 2018, 16:31
Местоположение: Sofia
Status: Извън линия

Обжалване на актове, наказателни постановления и ел.фишове

Мнение от Appeal » 19 мар 2018, 14:14

Изображение

Здравейте от нас, екипът на www.objalvai.bg

Специално за всички шофьори предлагаме бърз, евтин и ефективен начин за обжалване на Наказателни постановления, Електронни фишове и Заповеди за прилагане на принудителна административна мярка/т.нар. от всички нас накратко „актове“/.
Консултантските ни услуги са ориентирани изцяло в помощ на водачите на МПС и техните проблеми във връзка със ЗДвП и органите на КАТ и съответните териториални дирекции на МВР.

Не искаш да даваш грешни пари за глоби?! Свържи се с нас и обжалвай !

Можете да се свържете с нас чрез контактите в интернет страницата ни. Споделете казуса си в няколко кратки стъпки и изпратете снимка на съставения ви АУАН/Електронен фиш/Наказателно постановление/Заповед за прилагане на принудителна административна мярка.
В рамките на 48 часа ще получите готова жалба от Ваше име и консултация за възможните варианти и шансове за успех. Ако пожелаете ще Ви осигурим и квалифициран адвокат, който бързо и ефективно да свърши останалото.

Много голяма част от Наказателните постановления, Електронните фишове и Заповедите за налагане на принудителна административна мярка, се отменят в Съда само поради формални нарушения на актосъставителите и съответния компетентен държавен орган, който налага самото наказание.

Работим с адвокати - специалисти в областта - които при необходимост ще решат вашия проблем в съда. Преди ангажирането на адвокат по случая на даден клиент се изисква изричното Ви съгласие.

Всички членове на „Клуб Форд България“ ползват 15% отстъпка от официалните цени на нашите услуги! Отстъпката ще важи само след надлежна легитимация с членска карта!

За контакти:

Уебсайт: http://www.objalvai.bg
Телефон: 0896 722 723
Email: office@objalvai.bg
Facebook: https://www.facebook.com/objalvai/

Заключена

Върни се в “Архив - теми, които не са актуални”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта