смяна на предно стъкло на фиеста
-
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2010, 21:44
- Модел на автомобила: fiesa
- Status: Извън линия
смяна на предно стъкло на фиеста
Здравайте колеги . Интересува ме някой може ли да ми обесни как се сменя най лесно предно стъкло на фиеста 1.1 89-93г . Извинявам се ако темата ми не е за тук или се повтаря. Мерси предварително
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: смяна на предно стъкло на фиеста
Много е лесно, отиваш в Мустанг или Кобра и ти го сменят. На мене миналата година, стъкло със монтаж ми струва 92 в Мустанг, при положение че дойдоха в къщи, щото колата не беше в д-е, не съм сигурен ама май не ми взеха нищо за това, само че дойдоха когато им беше удобно на тях.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- baro
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2008, 22:31
- Модел на автомобила: Ford Fiesta МК3 2.0 16v DOHC 136 ps. 95г.
Пресен случай на смяна на стъкло ,85 лв а инъче смяната е 15 .Не се мъчи изобщо освен ако нямаш стъкло без пари .Работата се прави с един шнур който се прекарва по уплътнението налага се прозореца и започваш да дърпаш шнура и уплътнението започва да се намества задължително ти трябва помошник да натиска стъклото. А лепенките се отлепят чрез нагряване с пистолет за горещ въздух но не до стапяне
а само малко и то от външната страна и с една щпатула или остър нож и малко вода и се отлепят .Това е общо взето което направиха момчетата.Но пак ти казвам за 20-30 лв повече по -добре нов прозорец защото старото стъкло може да се счупи по време на слагане.

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Като ги гледаш е много лесно, обаче първите няколко пъти е голям зор, докато се усъвършенстваш, после става лесно 

Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам!