Бутон за аварийни светлини при фиеста мк3
-
- потребител
- Регистриран: 19 юни 2009, 00:53
- Модел на автомобила: Фиеста 3-ка
- Status: Извън линия
Бутон за аварийни светлини при фиеста мк3
Здравейте колеги,
Проблема ми е следния, първо въпросния бутон за аварийните е малоумно измислен да стои зад волана и като цяло ми е неудобно да го използвам, второ - червената пластмаса се счупи (естествено) и при по рязко натискане искача и ми пада по краката... грозна работа.
Та реших да си изведа един бутон за аварийни някъде до парното, но днеска няколко часа се мъчих и не успях да го измисля как. Направих един прекъсвач и го вързах за релето, което естествено се оказа глупост, защото не мога да си ползвам мигачите... и така, съжалявам ако вече има подобна тема, но съм нов и не успях да я намеря. Обяснете ми къде трябва да свържа прекъсвача, за да си изведа въпросния бутон, и благодаря предварително
Проблема ми е следния, първо въпросния бутон за аварийните е малоумно измислен да стои зад волана и като цяло ми е неудобно да го използвам, второ - червената пластмаса се счупи (естествено) и при по рязко натискане искача и ми пада по краката... грозна работа.
Та реших да си изведа един бутон за аварийни някъде до парното, но днеска няколко часа се мъчих и не успях да го измисля как. Направих един прекъсвач и го вързах за релето, което естествено се оказа глупост, защото не мога да си ползвам мигачите... и така, съжалявам ако вече има подобна тема, но съм нов и не успях да я намеря. Обяснете ми къде трябва да свържа прекъсвача, за да си изведа въпросния бутон, и благодаря предварително

- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Re: Бутон за аварийни светлини при фиеста мк3
Отиди в МП и си купи "червената пластмаса" 6-7лв.HavVvoC написа:...въпросния бутон за аварийните е малоумно измислен да стои зад волана и като цяло ми е неудобно да го използвам, второ - червената пластмаса се счупи (естествено) и при по рязко натискане искача и ми пада по краката...

-
- потребител
- Регистриран: 19 юни 2009, 00:53
- Модел на автомобила: Фиеста 3-ка
и все пак предпочитам бутон някъде другаде по таблото, вместо зад волана... 

- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Ако питаш мен, вземи си бутон втора ръка който ти харесва и си избери удобно и близко място до сегашния и само продължи инсталацията до там. По възможност гледай да не режеш таблото, а да използваш незаети ключове, ако имаш такива разбира се
Успех!