Кожена облицовка на волан - 30 минути труд + малко пари !
- cenzor
- потребител 
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
Golf-a е станал много добре ( а и всички такива поръчкови волани също - виждал съм и доста други).debug написа:Качеството е друго, цената е друга. Всеки си решава. Аз си дадох мнението, не го налагам на никой.
Мнението ти е ОК и го приемам, наистина волана на твоя приятел е станал значително по-добре отколкото калъфката.
Парите не са изобщо проблем в случая, на мен проблема ми е, че не искам да оставям колата в чужди ръце за няколко дни или да си откачам волана за момента.
След време , ако реша , че ми се занимава предполагам, че ще отида на тапицер, за да свършат работата качествено.

- debug
- потребител 
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Колата не се оставя - носиш волана на място при тапицера. На другия ден е готов.
Предположих, че именно нуждата от разглобяване те притеснява. Моят приятел също се беше спекъл как ще сваля волана и затова закара колата в Хаас, бутна на едни от майсторите 15 кинта, и му го свалиха и качиха неофициално .
 . 
Отделно му обякоха топката на скоростите и му ушиха маншон по стария общо за 25 лева. Като цяло не мисля, че е скъпо...
Път и бях обещал да ти пусна снимки на тоя волан, пусто до сега не можехме да се наканим с пича да направим една фотосесия на голфарата.
П.П. Едно MOMO пък го направиха с жълта индикаторна лентичка на 12 часа - oversteer индикатор - стана като от списание

Предположих, че именно нуждата от разглобяване те притеснява. Моят приятел също се беше спекъл как ще сваля волана и затова закара колата в Хаас, бутна на едни от майсторите 15 кинта, и му го свалиха и качиха неофициално
 .
 . Отделно му обякоха топката на скоростите и му ушиха маншон по стария общо за 25 лева. Като цяло не мисля, че е скъпо...
Път и бях обещал да ти пусна снимки на тоя волан, пусто до сега не можехме да се наканим с пича да направим една фотосесия на голфарата.
П.П. Едно MOMO пък го направиха с жълта индикаторна лентичка на 12 часа - oversteer индикатор - стана като от списание

- Kocko
- потребител 
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
 Mercedes CLK W209
 Seat Ibiza J
Ами... казва му се мерак. Има хора, които носят обувки от 20лв, има такива които носят от 200... Въпрос на преценка и избор. Аз лично обичам красиви изпълнения. Като се кача на кола с пластмасов волан и ми е супер евтино и тъпо да я карам. Същото е кола без подлакътник (изключвам илиенските изпълнения). В този списък влиза и моята кола.добре, а в крайна сметка какво ви кефи да давате пари за кожен волан (било то калъфка или претапициране) Rolling Eyes това поне за мен си е излишна работа
Има още време докато си насмогнем на харчовете и си купим коли с кожени табла. Тогава ще е друга песен вече.
Така че свят широк, хора всякакви. Аз принципно предпочитам да дам парите си за такива неща, отколкото за к**ви и пиене. По-голямо удовлетворение намирам.
А cenzor, направо съм сигурен, че ще го подариш това другата седмица и ще скочиш на скъпото изпълнение. Просто по подлакътника те познахме какъв човек си

- cenzor
- потребител 
- Контакти:
Kocko написа:
Така че свят широк, хора всякакви. Аз принципно предпочитам да дам парите си за такива неща, отколкото за к**ви и пиене. По-голямо удовлетворение намирам.
А cenzor, направо съм сигурен, че ще го подариш това другата седмица и ще скочиш на скъпото изпълнение. Просто по подлакътника те познахме какъв човек си

Пуу, ще ме навиете вие с няколко думи. Известно време ще карам така, пък скоро може и да се похваля.
  Пуу, ще ме навиете вие с няколко думи. Известно време ще карам така, пък скоро може и да се похваля.  
- cenzor
- потребител 
- Контакти:
Re: волан
TAIOR написа:ако този волан ти харесва добре ,ако искаш да ти стане оригинал и си близо до пловдив абади се!!
 По принцип съм пазарджиклия, така че пред месец съм "близо".
  По принцип съм пазарджиклия, така че пред месец съм "близо".   до Пловдив.
 до Пловдив. Ти ли се занимаваш с воланите, или някой познат/фирма.