Обучаване на нови ключове
- methodboy
- потребител
- Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
- Контакти:
- Status: Извън линия
Обучаване на нови ключове
Здравейте! Първо да споделя че съм много HAPPY. Днес остана време да си проверя новата играчка програматор за имобилайзери, на почти всички марки автомобили. Понеже имах само един ключ за кугара си купих втори и следвайки описанието в аутодата успях да накарам дистанционното да работи. За жалост нямах същия успех и с имобилайзера. Затова спестих малко парични и си закупих програматор, италиански по душа и тайвански по сглобка поне така пише на кутията. Днес намерих малко време а и се пристраших че до вчера имах проблеми с празния ход (въобще го нямах
). Оказа се много елементарно в моя случай. За моя приятна изненада не ми искаше мастер ключ. Има възможности за изтриване на стари чипове от паметта на имобилайзера. Та още съм в процес на разучаване и ако някой има нужда от обучаване с удоволствие ще му помогна без възнаграждение, просто от любопитство какво може машинката. Според производителя имам база данни за автомобили до началото на 2010 година. Комплекта разполага само с OBD конектор, затова мисля да си поръчам малко кабели от китай и да пробвам и други марки автомобили. За в момента се нахождам в София.

- Alexi
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
Re: Обучаване на нови ключове
ключ можеш да си обучиш и направо на колата ,в книжката пише как ,само трябва да имаш един работещ ключ
- methodboy
- потребител
- Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
- Контакти:
Re: Обучаване на нови ключове
Дали не съм пробвал? Трябва ти мастер или два работещи. С един нормален не става номера. Изчел съм всички упътвания по българските и английските сайтове.