Mondeo втора ръка от Мото Пфое?

Това се прави така! Няма смисъл да откриваме топлата вода.
Отговори
roromir
потребител
потребител
Регистриран: 24 яну 2011, 20:21
Модел на автомобила: Mondeo
Status: Извън линия

Mondeo втора ръка от Мото Пфое?

Мнение от roromir » 10 апр 2011, 13:36

Здравейте,

от едно известно време си мисля да си взема едно Мондео 2004 от Мото Пфое на лизинг, все пак не ми се дават на куп 10000 лв, а и нали ще трябва да му се смени това онова, та какво мислите - това добра идея ли е или по-добре от Горубляне - там са с две хил лв надолу, ама дали знаеш какво купуваш?

Други варианти обмислям също - Цитроен Ц4-Ц-5, Рено Лагуна, все около 10 хил лв, ама май тия френските работи не са за нашите пътища.

Засега фордовете са напред, защото мога да го взема на лизинг, а също и до известна степен гаранция, че наистина са на толкова км колкото пише.

Не искам да предизвиквам излишна дискусия, просто търся съвет от ползвателите на Мондео 2.0 дизел, а и ваши впечатления от Мото Пфое, иначе тия фрацузи са подели една много идейна кампания за разумни сервизни цени.

Потребителски аватар
Pyrhel
потребител
потребител
Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi
Контакти:

Re: Mondeo втора ръка от Мото Пфое?

Мнение от Pyrhel » 10 апр 2011, 15:13

Какво оборудване, какъв двигател, какви екстри... Същото и за ситроена.

От изброените съм между C5 и Мондеото. C5-цата предполагам е първата след фейслифта? Ако е Ексклузив, то тя е с хидравлика от новото поколение - хидроактив 3 и си е баш за нашите пътища. При читаво състояние - нямаш никакви консумативи по окачването :) Имаш на телескопите едни маркучи за ниско налягане, дето може да ти създадат проблем, бройката е 70 лева в АМК, но след тях заспива ;)

Потребителски аватар
ЯЛТА
Потребител
Потребител
Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд
Контакти:

Мнение от ЯЛТА » 10 апр 2011, 22:25

Ето тук във форума има едно :
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 13&t=46663" onclick="window.open(this.href);return false;
Може да ти хареса .
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО

Потребителски аватар
Alexi
потребител
потребител
Регистриран: 18 май 2008, 22:50
Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
Контакти:

Мнение от Alexi » 10 апр 2011, 22:36

мондео и С4 са от различни вселени .. ако мондеото е 10к С4 трябва да е не повече от 4к за да си заслужава .. смешна и жалка машинка е ... относно дали от МР или от Горубляне - от МР ще е на реални км със сервизна история ,от Горубляне ще е на 100-120к ,ти си прецени ... ако заглежаш онова с кожа типтроник и топ оборудване в МР - веднага го отнасяй ,няма такава друга оферта ,ще имаш най доброто Мк3 в БГ
http://www.motopfohe.bg/mp_auto_details ... efore=2011
ЕДИТ:Ялта ,това от обявата ако е на 21к км аз трябва да съм на 12г :D:

Отговори

Върни се в “СЪВЕТИ / НАПРАВИ СИ САМ”