Газов инжекцион за Галакси
-
- потребител
- Регистриран: 22 дек 2011, 16:37
- Модел на автомобила: Galaxy 2.0i, DOHC, 115 к.с , АГУ Фобос
- Status: Извън линия
Газов инжекцион за Галакси
Здравейте колеги, мисля че вече дойде време и при мен да монтирам Газов инжекцион на моето Галакси 2.0i DOHC. Спрял съм се на две марки Car gas /среден клас/ и сервиз POWER GAS или Фобос 1 /висок клас/ от EURO GAS - Горна Баня. Моля дайте повече мнения за тези газови системи и съответно как се държат след време / все пак едната е 870 лв. а другата 1120лв/. Доста четох из форумите и навсякаде казват, че важен е монтажът. Вие какво мислите?. Дайте мнение
- _bioHAZArd_
- потребител
- Регистриран: 28 мар 2008, 13:09
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI, Ford Mondeo 1995 2.0 136 hp 16V Ghia ГИ Фобос
- Контакти:
Re: Газов инжекцион за Галакси
Здравей колега,
Ето два линка където мисля, че може да прочетеш това онова:
http://clubford.org/forum/viewtopic.php?f=23&t=54008" onclick="window.open(this.href);return false;
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 0%BE%D1%81" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето два линка където мисля, че може да прочетеш това онова:
http://clubford.org/forum/viewtopic.php?f=23&t=54008" onclick="window.open(this.href);return false;
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 0%BE%D1%81" onclick="window.open(this.href);return false;
Една страна, един народ, единна вяра, нов живот!
-
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2007, 16:20
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK4 2.0flexifuel+Gas Brc
Здравей колега!Имам монтиран Фобос 1 на 09.09.2008г. във фирмения сервиз в град Плевен от Илия.Много четах и разпитвах преди да реша какво да сложа.Работата отначало тръгна на зле.Уговорих си час,чакаха ме със служебен автомобил на Шел Плевен за да не се лутам да ги търся.Приемчика искаше да ме върне за щото не работели Галакси заради труден достъп до колекторите.Както и да е лошото свърши дотук,гореспомения монтажник огледа автомобила и каза че ще го направи а бех бил 200км до Плевен.Монтажа за перфектен,рейката е скрита отдолу и затова не се чува изобщо.Всичко е на букси,сноповете кабели стегнати,прибрани все едно че всичко е фабрично.Откакто е монтирана уредбатя сменям само филтрите.Единствено преди известно време дигна много разхода.Успях при един градски да е закача на диагностика и снимах всички екрани и ги пратих на г-н Ивайло Вендов по имейл.Човека ми отговори още неделя 21ч вечерта.Оказа се че ми изпуска вакуум от бутона за рециркулация на входяш въздух.Оправих си проблема и всичко си дойде на мястото.Аз съм за Фобос,обаче монтиран в техен сервиз(Плевен,София).Високия клас уредба е с 2 години гаранция,софтуера е безплатен и на български,опциите са страшно много.С кабел ще се снабдиш за смешни пари,ако имаш интерес пиши лично.Настройките след това ще си ги донагласяш сам по твой вкус и на според собствените си потребности.Мога ако имаш Фобос да ти пратя мойте настройки да си сверяваш и т.н.Аз съм един доволен клиент на Фобос,уредбата пасна идеално на автомобила ми и проблемите са нулеви,имам още двама приятели от Видин с такива уредби на Галаксита същото е и при тях.По форумите има и доста недоволни от тази система.Решението е изцяло твое.
-
- потребител
- Регистриран: 22 дек 2011, 16:37
- Модел на автомобила: Galaxy 2.0i, DOHC, 115 к.с , АГУ Фобос
Мерси отново колега, пак си изцяло изчерпателен..............уредбата ще да е фобос 1 и вече накланям за сервиза Еврогаз в горна баня - доста добри отзиви има за тях в различните форуми
-
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2007, 16:20
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK4 2.0flexifuel+Gas Brc
Ако слагаш Фобос,знам че не е хубаво да учиш майсторите но нека сложат рейката отдолу.По естетично е,ако е отгоре няма да могат да наместят хубаво стойката на кабелите и муркучите ще да по дълги.А доколкото знам колкото по къси мъркучи от инжектор до щуцер толкова по добре.Колекторите се дупчат отдолу и стават мъркучленца по 20см всеко едно.Аз съм с изпарител Стефанели-Н,дюзи REAL ORANGE 2.2mm и разхода е почти като на бензин.