Мнооооого въпроси за Фиеста 1,4 94г и АГУ
-
- потребител
- Регистриран: 21 юни 2006, 12:47
- Модел на автомобила: екс Ford Fiesta 1.1 '94г. с BRC, сега Opel Astra G '03г. комби-метан
- Status: Извън линия
Не се пали толкова. Никъде не съм ти казал да отидеш да ти поставят газовата. Казвам само, че на мен като ми поставиха уредбата не са ме питали почти нищо. Хората си знаят работата, защото неведнъж са слагали уредби и знаят каквото трябва, т.е. имат необходимото ноу-хау така да се каже. Като ми приемаха колата направиха един протокол, в които пишеше - 1 бр. бутилка, 1 бр. клапан и т.н. неща от този род. 1 бр. емулатор също може да има, но сега листа не е пред мен. Та ти говоря точно за тази част - ако се навият да ти продадат само нея и то за пари, които си съгласен да дадеш впоследствие ще имаш доказано работещ модул без да ти се налага тепърва да откриваш топлата вода. Това е само един вариант, а какво ще решиш си е твоя работа.zaki написа:виж сега батка до сега не съм ходил друг да ми монтира АГУ и всички са бачкали перфектно, няма и сега да отида заради некав форд. мислех, че в този форум ще получа инфо квато ми трябва но май ще търся на друго място
Успех с начинанието.
П.С. Може и да се намери някои колега, който да ти каже с точност кое как, но е малко вероятно, защото все пак трябва да имаш едно на ум, че това е хляба на някои хора.