Цена на бутилка "резервна гума"?
- IVAN_SA
- потребител 
- Регистриран: 29 апр 2006, 00:18
- Модел на автомобила: Ескорт 93 1.3 mi комби
- Status: Извън линия
Цена на бутилка "резервна гума"?
Здравейте! Значи: отивам днес при един газаджия в квартала и искам да ми монтира на комбито газова уредба с бутилка тип резервна гума.Оня ме шокира с цената на самата бутилка (105 лв.  )! Та да ви питам колко вървят тези бутилки? Нова естествено  с паспорт, узаконяване и т.н. Питам само за бутилката
 )! Та да ви питам колко вървят тези бутилки? Нова естествено  с паспорт, узаконяване и т.н. Питам само за бутилката 
П.П. Ако може препоръки от къде да си купя такава бутилка на по-ниска цена в Пловдив.

)! Та да ви питам колко вървят тези бутилки? Нова естествено  с паспорт, узаконяване и т.н. Питам само за бутилката
П.П. Ако може препоръки от къде да си купя такава бутилка на по-ниска цена в Пловдив.

- snaiperisto
- потребител 
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- 
				petkoff_pl
- потребител 
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
jordj прав е kEFi за фиестата е най добре малка 25 л цилиндрична от дясно в багажника и остава място за две пластмасови касетки с буркани и още доста за бутилки с вино и ракия (провба се всеки месец по маршрута Ловеч - Благоевград -Ловеч)kEFi написа:Да, ама твойта резервна май виси под купето, майта е вътре в легенjordj написа:И аз търся бутилка тип резервна гума че все не остава място за бурканите пук ако сложа и газова както съм решил то хептен.
- jordj
- потребител 
- Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
- Контакти:
И все пак  някой знаели цена на Газова бутилка  тип  реззервна гума.
kEFi и petkoff_pl не забравяйте че под резервната ми гума има ламарина 1,5мм фабрично е така .А и тя е доста високо,резервоара за бензин ми е по ниско от гумата.
Все пак благодаря за Съвета и предложението за мястото и модела на бутилката.Още съм на Кантар.Проучвам.

kEFi и petkoff_pl не забравяйте че под резервната ми гума има ламарина 1,5мм фабрично е така .А и тя е доста високо,резервоара за бензин ми е по ниско от гумата.
Все пак благодаря за Съвета и предложението за мястото и модела на бутилката.Още съм на Кантар.Проучвам.