Новата Ford Fiesta вече е официално представена в БГ
-
- Status: Извън линия
Новата Ford Fiesta вече е официално представена в БГ
От днес може официално да се види във всички салони на Мото-Пфое новият модел на Форд Фиеста! В съвсем кратки срокове ще се появи и инфото на официалният им сайт http://www.ford.bg" onclick="window.open(this.href);return false;, а там вече не може да бъде открита информация за предходният модел 

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Re: Новата Ford Fiesta вече е официално представена в БГ
сигурен съм че си прав,но браузъра ми показва друго 

-
Чвно още тестват... Днес по обяд показваше друго. Може да се опиташ да свалиш каталога на фиеста напримерBijutera написа:сигурен съм че си прав,но браузъра ми показва друго

- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
...аз присъствах на официалното представяне на модела, а от тогава до сега доста вода изтече (дори позамръзва от време на време)...
-
Колега, в салоните на МП представянето на модела е от вчера! До 18.02.2009 екземплярите стояха скрити в складоветеkEFi написа:...аз присъствах на официалното представяне на модела, а от тогава до сега доста вода изтече (дори позамръзва от време на време)...

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
angel.krasimirov написа:Чвно още тестват... Днес по обяд показваше друго. Може да се опиташ да свалиш каталога на фиеста напримерBijutera написа:сигурен съм че си прав,но браузъра ми показва друго
всичко се сваля и всичко си работи.Явно доизпипват още новата информация
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
В Търновския салон в началото на декември миналата година изложиха първата и началото на януари са я продали, защото често я засичам по улиците.angel.krasimirov написа:Колега, в салоните на МП представянето на модела е от вчера! До 18.02.2009 екземплярите стояха скрити в складовете
-
Това си е местна издънка! Официалното представяне на модела (като парти ще е през Март), а в салоните на МП офицялно е от 2-3 дниDigiPro написа:В Търновския салон в началото на декември миналата година изложиха първата и началото на януари са я продали, защото често я засичам по улиците.angel.krasimirov написа:Колега, в салоните на МП представянето на модела е от вчера! До 18.02.2009 екземплярите стояха скрити в складовете

- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Хайде уточнете, кога ще е официалното представяне.... (на което съм бил)
Май не улавяте лекия сарказъм!
Принципно целта на всяко такова шоу (представяне) е да предизвика интерес, съответно да се реализират продажби!
Само не можах да схвана идеята на "представяне" и последващо "скриване"
По-ясен ли съм сега?
Принципно целта на всяко такова шоу (представяне) е да предизвика интерес, съответно да се реализират продажби!
По-ясен ли съм сега?
-
Ти си ясен, но адресанта на твоя сърказъм е някой от продуктовите мениджъри на Мото-Пфое! Формулирай си питането към него (това не е лек сърказъмkEFi написа:Хайде уточнете, кога ще е официалното представяне.... (на което съм бил)
По-ясен ли съм сега?

- toto
- потребител
- Регистриран: 20 юли 2005, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 Zetec-S 97'
Ford Fiesta 1.25 Zetec-S 12' - Местоположение: Пазарджик
- Контакти:
Аз в събота случайно минах покрай един форд автосалон и реших да спра да видя фиестата - салонът беше на бул. Сливница малко преди околовръстното в Люлин.
Та влезнах вътре - какви ли не коли нямаше, дори и новот Ка беше там, но фиестите бяха само старите.
Та влезнах вътре - какви ли не коли нямаше, дори и новот Ка беше там, но фиестите бяха само старите.