Страница 1 от 1

Ford Mustang / От Лий Якока

Публикувано: 23 юни 2009, 23:38
от madboy
Ако някой заслужава да има собствена серия Ford Mustang, то това е Лий Якока. Бившият президен на Ford, Якока, е познат като бащата на Mustang и е човекът, приютил Каръл Шелби, който създава специални версии на кончето. Сега, 45 години след дебюта на Mustang, Якока създава своя собствена версия.
Наречен 1/2 Iacocca 45th Anniversary Edition Ford Mustang 2009, този специално построен автомобил е със специална каросерия, създадена от Майкъл Леоне и построена от легендарната фамилия Гафольо, обработваща метали. Колата е с нова, преработена предница, включваща вдлъбнати фарове, приличаща на фастбак, като линията на покрива достига чак до края на автомобила. Отвътре Mustang на Якока получава кожени седалки с дизайн на диаманти, кожен волан с логота “I” и Якока-надписи по праговете. Завършвайки вида на колата, са 20-цоловите джанти по дизайн на Якока, обути в гуми Goodyear Eagle.

Доработките по мощността идват от състезателните части на Ford, но те запазват гаранцията на колата, като включват система за всмукване на студен въздух и пакет Ford Racing Handling, който се състои от нови амортисьори и пружини. Клиентите могат да поръчат и компресор, който увеличава мощността на 4.6-литровия V8 до 400к.с., както и 355-милиметрови предни спирачни дискове.

Производството на Iacocca 45th Anniversary Edition Ford Mustang ще бъде ограничено до само 45 броя, на разположение само в Galpin Ford, в Южна Калифорния.
http://www.rs-auto.bg/tuning/article/8179/ford-mustang/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Re: Ford Mustang / От Лий Якока

Публикувано: 28 юни 2009, 21:31
от ageorgiev
Убийствен е :twisted: