СБА започва продажба на винетки за Швейцария и Чехия

Предимно, но не само за Форд.
itarpanov
потребител
потребител
Мнения: 2
Регистриран: 24 мар 2016, 21:18
Местоположение: Sofia
Status: Извън линия

СБА започва продажба на винетки за Швейцария и Чехия

Мнение от itarpanov » 17 яну 2017, 09:31

Уважаеми автомобилисти,


Уведомяваме Ви, че считано от 16 януари Съюзът на българските автомобилисти продава винетни стикери за територията на Швейцарската конфедерация и за територията на Република Чехия.

Винетките могат да бъдат закупени на място в централния офис на СБА с адрес: гр. София, площад Позитано №3, както и през Интернет в онлайн магазина на СБА www.sba.bg/shop

За използване на пътищата в Швейцария може да закупите едногодишна винетка за превозни средства и каравани с максимално допустимо тегло до 3,5 тона на цена от 75.30лв.

За използването на пътищата в Чехия може да закупите едноседмична и едномесечна винетка за превозни средства с максимално допустимо тегло до 3,5 тона на цена от 23,47лв. (1-седмична) и 33,25лв. (1-месечна).

Предварителното закупуване на винетките още в България би спестило време и би Ви дало повече спокойствие, пътувайки извън граница.

Съюзът на българските автомобилисти е оторизиран от швейцарския автомобилен клуб TCS и чешкия автомобилен клуб ABA като единствен техен представител при продажбата на посочените винетни стикери на територията на Република България.

Отговори

Върни се в “НОВИНИ”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта