Най-добрите....
- ravenman
- потребител
- Регистриран: 19 май 2007, 15:58
- Модел на автомобила: .....
- Контакти:
- Status: Извън линия
Най-добрите....
Здравейте,колеги
Искам да отдам почит на ВСИЧКИ,които посещават този прекрасен форум,защото тук са се събрали най-добрите,най-търпеливите,най-съвестните,най-услужливи и разбрани хора,които познавам. Днес се замислих,че преди години като имах една ладичка и пишех в съответният форум,но дойде време,че работата ми не ми позволяваше всеки ден да посещавам форума,тея хора ме игнорираха. Имам чувството,че са фанатици на тема "ЛАДА" Какво ли щеше да стане,ако им бях писал,че съм с друга кола и в същото време да пиша там. Не разбират много от ДВГ,изобщо от коли.Е,има и такива,които разбираха,но се правеха на...незнам си к'во. ТУК,всеки гледа да си даде гащите да ти помогне. Никъде го няма това!
Възхищавам се просто и ще продължавам да посещавам форума,както и да гласувам всеки ден в BGtop,както и правя.
Радвам се,че ви има - ФОРД фенове!
Искам да отдам почит на ВСИЧКИ,които посещават този прекрасен форум,защото тук са се събрали най-добрите,най-търпеливите,най-съвестните,най-услужливи и разбрани хора,които познавам. Днес се замислих,че преди години като имах една ладичка и пишех в съответният форум,но дойде време,че работата ми не ми позволяваше всеки ден да посещавам форума,тея хора ме игнорираха. Имам чувството,че са фанатици на тема "ЛАДА" Какво ли щеше да стане,ако им бях писал,че съм с друга кола и в същото време да пиша там. Не разбират много от ДВГ,изобщо от коли.Е,има и такива,които разбираха,но се правеха на...незнам си к'во. ТУК,всеки гледа да си даде гащите да ти помогне. Никъде го няма това!
Възхищавам се просто и ще продължавам да посещавам форума,както и да гласувам всеки ден в BGtop,както и правя.
Радвам се,че ви има - ФОРД фенове!

Когато дойде краят,винаги се сещаме за началото!
Когато всичко отиде подяволите.....не отивай и ти!

Когато всичко отиде подяволите.....не отивай и ти!

- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Re: Най-добрите....
И аз много се радвам, че доста хора дават съвети за проблеми, които са препатили или имат идея за отстраняването им. Давайте в същия дух >:D<:

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Тези,които знаят и могат наистина се раздават и помагат,а онези които не са големи специалисти пишат в КАФЕНЕ
Нали знаеш-сговорна дружина планина повдига.

Нали знаеш-сговорна дружина планина повдига.

- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Bijutera написа:Тези,които знаят и могат наистина се раздават и помагат,а онези които не са големи специалисти пишат в КАФЕНЕ![]()

- cosworth team ruse
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2008, 21:39
- Модел на автомобила: форд сиера
- Контакти:
да не е лъжа тука найстина се помага и повечето хора помагат със съветите си >:D<:
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Когато взех книжка и аз имах една Жигулка,и аз пишех във форума на Лада,вече не го правя,но не защото съм обиден или нещо такова.Навсякъде има готини и свестни хора с които да контактуваш,от техния форум познавах две-три момчета:Alex Matrix,Frysco и още един,но вече съм му забравил името.Помагали са ми,когато съм имал някакви проблеми,но естествено имаше и хора които изобщо не знаят,защо са там и много често губеха реална преценка.
От година и половина почти съм в този форум,и за това време съм научил много за автомобила си,най-вече от колеги които са имали такъв автомобил повече време от мен,имат повече знания,опит и го споделят с другите.С каквото мога и аз съм помагал,нали за това сме тук
>:D<:
От година и половина почти съм в този форум,и за това време съм научил много за автомобила си,най-вече от колеги които са имали такъв автомобил повече време от мен,имат повече знания,опит и го споделят с другите.С каквото мога и аз съм помагал,нали за това сме тук

- Bijutera
- потребител
ако ги изпитваш тия емоции,дето си ги напраскал така по едно и също време не знам какъв лекар да ти препоръчамCougar написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- michony
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 12:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCi 90hp.
Ford Mondeo IV 2.0 TDCi 140hp. - Местоположение: Сливен
Какво ще кажеш за тоя от аватара тиBijutera написа:ако ги изпитваш тия емоции,дето си ги напраскал така по едно и също време не знам какъв лекар да ти препоръчамCougar написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
>:D<: >:D<:

Иначе по темата, тук за краткото време което прекарах в този форум (от скоро имам Форд) видях, че наистина има много отзивчиви колеги, такива които знаят какво правят и какво да напишат за да помогнат, но има и доста лаладжии (като мен) които просто искат да си полафят с някой с който ги обединява една идея, една марка и да се почувстват част от едно по-специално общество. Нали за това са форумите

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
форума е предимно за помощ и обмяна на опит ,а за лялянето има скайп ай си кю .....
времето е като парите-никога не стига
- Cougar
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2008, 09:34
- Модел на автомобила: Ford Probe GT '93 2.5 V6 EB9003AH, Ford Cougar '00 2.0 16V EB9950AH
Малко ще обърна темата в друга насока (офтопик)
надали съм само аз, които смята че няма нищо лошо тонът да е приятелски, свободен и дори закачлив. В смисъл трябва ли всички да сме абсолютно сериозни ?
А има и една друга особеност - не всички сме по на 30-40-50 годишна възраст
Дано не се обидят колегите :Д
Аз лично на 6тия национален събор се почуствах като келеш (всички от Габрово бяхме мах 25г), на 19 съм, и понякога оставам с впечатлението че малцинството на хората на моята възраст е отчасти дискриминирано и подценено
Но както и на много други, аз също съм научил много за Фордовете от форума, и се радвам че на челния ми джам стои щикера Club Ford Bulgaria
надали съм само аз, които смята че няма нищо лошо тонът да е приятелски, свободен и дори закачлив. В смисъл трябва ли всички да сме абсолютно сериозни ?
А има и една друга особеност - не всички сме по на 30-40-50 годишна възраст

Аз лично на 6тия национален събор се почуствах като келеш (всички от Габрово бяхме мах 25г), на 19 съм, и понякога оставам с впечатлението че малцинството на хората на моята възраст е отчасти дискриминирано и подценено

Но както и на много други, аз също съм научил много за Фордовете от форума, и се радвам че на челния ми джам стои щикера Club Ford Bulgaria

Продавам си колата !
- Bijutera
- потребител
не си най-малък.Аз като съм на 18 и гледам да не спамя много много и пак ядосвам по някой път човечетата със сини никове
Гледам да си изхабявам спамерските способности в дата.бг
тук сме по-сериозни,пък и вярно,че повечето от юзърите са на прилична възраст.За тва уважение към тях и без повече философствания,отивам да закусвам 

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Всички сме били на 19 и дори на 10, но това е без значевие. Важното е духа на форума да е младежки.Cougar написа: А има и една друга особеност - не всички сме по на 30-40-50 годишна възрастДано не се обидят колегите :Д
Ако успеете да научите нещо от нас "по-старите" форума ще е изпълнил голяма част от предназначението си.
Важното е да стъпите на раменете ни, за да можете да научите повече от нас, а не тепърва да откривате топлата вода.
-
- потребител
- Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
- Модел на автомобила: Sierra
- Контакти:
Абе незнам за вас ,но ако тръбва да се пише само сериозно по форумите ,аз се отказвам от всякво писане тогава и ще чета вестник 3-та възраст
Младежите се радват че тук не е като във форуми от за тунинг,БМВ, дрифт, и подобни.Защотоооооооо разбираш ли, тия там с 2-3 годишна регистрация
господ им е дал памук да му ги(го) подържат и сега никой не може да се мери с тях

Младежите се радват че тук не е като във форуми от за тунинг,БМВ, дрифт, и подобни.Защотоооооооо разбираш ли, тия там с 2-3 годишна регистрация
господ им е дал памук да му ги(го) подържат и сега никой не може да се мери с тях

Децата са наследствени.Ако родителите ти не са имали деца,няма да ги имаш и ти 

- Bijutera
- потребител
от там ли е дошъл вселенския израз-да хванеш Господ за м*дете?noface написа: господ им е дал памук да му ги(го) подържат и сега никой не може да се мери с тях
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Да но винаги трябва да има и приятна и забавна атмосфера. Тя се постига с ляляйканеpepy1 написа:форума е предимно за помощ и обмяна на опит ,а за лялянето има скайп ай си кю .....
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- vaskoneti
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2006, 22:18
- Модел на автомобила: форд ескорт 1.6i 16v zetek Ghia Combi'96 max speed 210 km/h 089/663-52-52
VW GOLF 1.9 TDI 110 ps 1999г. - Местоположение: Разград
pepy1 написа:форума е предимно за помощ и обмяна на опит ,а за лялянето има скайп ай си кю .....
И сме най-красиви,
и сме най-добри,
и разбира се караме най-добрата марка коли !!!

With knowledge, comes great power.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
- Cougar
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2008, 09:34
- Модел на автомобила: Ford Probe GT '93 2.5 V6 EB9003AH, Ford Cougar '00 2.0 16V EB9950AH
Аз искам тука да благодаря лично на колегата samsung_bg, затова че отдели от личното си време да се занимае с един домашен проблем
И е вярно, че нивото на нашия форум, е доста по-високо от това в тунинг.бг или опел форума, за което се радвам, но не смятам че трябва да сме чааак толкова официални
Надявам се да дойда и на следващия национален събор и да се запозная с още повече хора

И е вярно, че нивото на нашия форум, е доста по-високо от това в тунинг.бг или опел форума, за което се радвам, но не смятам че трябва да сме чааак толкова официални

Надявам се да дойда и на следващия национален събор и да се запозная с още повече хора

Продавам си колата !
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
съгласен съм ,но ако имаш проблем който се опитваш да разрешиш няма да ти е приятно в темата ,в която молиш за помощ някой да си чука среща за бира и т.н. или просто да си убие някой друг час щот го има в излишъкewgeny написа:Да но винаги трябва да има и приятна и забавна атмосфера. Тя се постига с ляляйканеpepy1 написа:форума е предимно за помощ и обмяна на опит ,а за лялянето има скайп ай си кю .....
времето е като парите-никога не стига