някой който разбира от Автобои?
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
- Status: Извън линия
някой който разбира от Автобои?
Лъчо предполагам ще се отзове ,но да попитам.. Каква черна боя ми препоръчвате да си купя..Защото миналия път като боядисвах задните калници с Българската на оргахим в сравнение с оригиналната боя седи по светло и този цвят не ми харесва определено и като качество определено не ми допада.. Дере се адски лесно.. гланца е доста слаб.. Та въпроса ми е за някаква НОРМАЛНА боя.. НА човешка цена.. защото няма да дам по 100 лева на литър за боя за 20 годишна кола.. при положение ,че може да отидът към 4-5 литра в зависимост от това колко пъти ще се боядисва колата (човешка грешка)
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: някой който разбира от Автобои?
4-5литра, да нямаш намерение да я боядисваш с обикновен автоемаиллак? Със акрилна ще отиде 1.5-2л, евтините акрилни са 40-60лв/л. Черното става много ефектно ако се напръска база и отгоре лак, все още може да се намери евтина ацетонова база на Боди, 1,2-1,5л.база + 2л лак ще излезе около 200лв., но пък....
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- venom4o
- потребител
Аз не разбирам от Бои.. не знам какви са видовете ,но да ще се лакира след боята.. Просто искам след като ще положа месеци труд колата ми да изглежда добре и след 1.2 години да не падне боята някъде.. Затова питам с какъв вид боя ще е най добре ? И на 2-ро място нещо конкретно да ми препоръчате?
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
днес ще говоря с майсторите ни за да дадат някакъв акъл... ние работим с продукти на MaxMeyer, които излизат от ценовата ти граница. Трябва да проверя, колко струва боята при нас и каква отстъпка мога да ти направя. Но така ти давам каталозите с цветовете, избираш си и получаваш сиерата в избрания цвят 
относно устойчивостта на боята в последствие, трябва да имаш и предвид кой ще го прави. Ако колата не е подготвена добре и не е правена според изискваната технология просто не можеш да разчиташ нито на добър резултат, нито на устойчивост.

относно устойчивостта на боята в последствие, трябва да имаш и предвид кой ще го прави. Ако колата не е подготвена добре и не е правена според изискваната технология просто не можеш да разчиташ нито на добър резултат, нито на устойчивост.
- venom4o
- потребител
аз съм решил част по част да изпипвам колата.. И накрая в едно помещение чисто облепено в найлони ще боядисам тавана задните калници и задната престилка.. първо трябва да свърша с тенекиджииската работа..