Ще ми обясни ли някой ?

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
snaiperisto
потребител
потребител
Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
Status: Извън линия

Ще ми обясни ли някой ?

Мнение от snaiperisto » 21 апр 2006, 03:18

Какво значи:
1. потребител с последно предупреждение.
2. КОЙ ме предупреждава
3. за КАКВО
4.КАК ме предупреждава
5. КАКВО в мойте постове не МУ харесва
6.ТОЗИ който ме ПРЕДУПРЕЖДАВА , не може ли да го направи на ЛС а ми слага някъви ПРОСТОТИЙ до аватара.
7.Трябва ли един потребител да няма СОБСТВЕНО мнение в случаи че то се разминава с това на ВЛАСТИМАЩИТЕ в форума ?
8.Трябва ли същия този ПОТРЕБИТЕЛ да се направи на СОПОЛ и да изказва мнението с ТОН с който го правят всички , та форума да си остане с дух на пенсионерска ВЕЧЕРИНКА?
Мерси за вниманието.
На въпрос 2 вече му знам отговора...може да го пропуснем.

Потребителски аватар
Паци
потребител
потребител
Регистриран: 20 мар 2006, 18:49
Модел на автомобила: Fiesta 1.4 16V Zetec S 90Hp

Re: Ще ми обясни ли някой ?

Мнение от Паци » 21 апр 2006, 07:31

snaiperisto написа:, та форума да си остане с дух на пенсионерска ВЕЧЕРИНКА?
Тук ти се крие отговора :wink:
Не може да е HOUSE PARTY и всеки мята ръце надрусан и ... е купон от всякъде.
Някои се опитват да помагат.
IRC клинети като ICQ са за чат НЕ ФОРУМА.
За месец и 10 дена ти имаш 317 мнения. Колко от тях са полезни ? Мислиш ли, че ми е приятно да вляза във форума и да видя 1000 нови мнения и само 3-4 от тях са основателни и полезни.
Незнам какво си напляскал в "ПРОДАВА" но да скъсаш нервите на Brock които е супер уравновесен, начи си се олял.
Само не се сърди ами ако искаш да си полезен си вземи поука и балансирай нещата и бъди наистина полезен а не досаден. Попадал ли си в ситуация на компания в която има един които знае всичко и е компетентен във всичко и цялата компания го слуша него като радио и никой не може да вземе думата ?

Потребителски аватар
demiro
потребител
потребител
Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
Модел на автомобила: голяма печка :)

Мнение от demiro » 21 апр 2006, 08:47

Снайперисто,ти като изявен геймър наистина докато не минеш на следващо ниво не се отказваш,така че те разбирам напълно за 300те мнения. Нека не обръщаме форума на чат,иначе ще заприличаме на тунинг форума дето е на 1во място в БГ топ нет. Колкото пъти да вляза там имам проблем докато отделя важните и същественни мнения от спама.

П.П. Направих си труда,като цъкнах на профила ти да видя всичко написано от теб във форума. Безпристрастното ми мнение е че не са толкова спамърски,стотина има по същество,явно имаш какво да "кажеш" почти по всяка тема. Но все пак нека не обръщаме форума на: Вие питате-Снайперисто отговаря.
Трябва ли същия този ПОТРЕБИТЕЛ да се направи на СОПОЛ и да изказва мнението с ТОН с който го правят всички , та форума да си остане с дух на пенсионерска ВЕЧЕРИНКА?
Ей тука вече не си прав,найстина както се вижда от една анкета повечето тук сме над трийсетака и около него (пенсии),ама чак пък сополи,ей за такъв тон явно са те предупредили!
По-добре да прилича на пенсионерски,отколкото на чат рум,на какъвто се обръщат много авто форуми в БГ. Това ме навежда на мисълта - Дали пък това не е защото фордовете се чупят по-често и нямаме време да се отдаваме на глупости и празни раздумки,а?

Изказаното мнение в този пост е мое лично и не искам да ангажирам никой с него!
Изображение

Потребителски аватар
snaiperisto
потребител
потребител

Мнение от snaiperisto » 21 апр 2006, 15:47

Паци написа:
snaiperisto написа:, та форума да си остане с дух на пенсионерска ВЕЧЕРИНКА?
Тук ти се крие отговора :wink:
Не може да е HOUSE PARTY и всеки мята ръце надрусан и ... е купон от всякъде.
Някои се опитват да помагат.
IRC клинети като ICQ са за чат НЕ ФОРУМА.
За месец и 10 дена ти имаш 317 мнения. Колко от тях са полезни ? Мислиш ли, че ми е приятно да вляза във форума и да видя 1000 нови мнения и само 3-4 от тях са основателни и полезни.
Незнам какво си напляскал в "ПРОДАВА" но да скъсаш нервите на Brock които е супер уравновесен, начи си се олял.
Само не се сърди ами ако искаш да си полезен си вземи поука и балансирай нещата и бъди наистина полезен а не досаден. Попадал ли си в ситуация на компания в която има един които знае всичко и е компетентен във всичко и цялата компания го слуша него като радио и никой не може да вземе думата ?
Мерси за мнението...ама не ми даваш обективен отговор ( щото май не си много в час ) а въпросите са ми пределно ясни...а пък и не си длъжен да ми отговаряш. Между другото-аз като вляза във форума намирам твойте мнения навсякъде но не видях някой да ти прави забележка , едва ли си компетентен по всички въпроси.

Потребителски аватар
snaiperisto
потребител
потребител

Мнение от snaiperisto » 21 апр 2006, 15:53

demiro написа:Снайперисто,ти като изявен геймър наистина докато не минеш на следващо ниво не се отказваш,така че те разбирам напълно за 300те мнения. Нека не обръщаме форума на чат,иначе ще заприличаме на тунинг форума дето е на 1во място в БГ топ нет. Колкото пъти да вляза там имам проблем докато отделя важните и същественни мнения от спама.

П.П. Направих си труда,като цъкнах на профила ти да видя всичко написано от теб във форума. Безпристрастното ми мнение е че не са толкова спамърски,стотина има по същество,явно имаш какво да "кажеш" почти по всяка тема. Но все пак нека не обръщаме форума на: Вие питате-Снайперисто отговаря.
Трябва ли същия този ПОТРЕБИТЕЛ да се направи на СОПОЛ и да изказва мнението с ТОН с който го правят всички , та форума да си остане с дух на пенсионерска ВЕЧЕРИНКА?
Ей тука вече не си прав,найстина както се вижда от една анкета повечето тук сме над трийсетака и около него (пенсии),ама чак пък сополи,ей за такъв тон явно са те предупредили!
По-добре да прилича на пенсионерски,отколкото на чат рум,на какъвто се обръщат много авто форуми в БГ. Това ме навежда на мисълта - Дали пък това не е защото фордовете се чупят по-често и нямаме време да се отдаваме на глупости и празни раздумки,а?

Изказаното мнение в този пост е мое лично и не искам да ангажирам никой с него!
По принцип мнението ти е обективно (според мене ). За СЛЕДВАЩО НИВО не ми пука (аз не съм геймър на 14 години). За сопола : далече съм от мисълта да обиждам някой.Че Фордовете се чупят по често...това всички във форума го знаят , ама не го признават от благоприличие. Чест ти прави това че изказа БЕЗПРИСТРАСТНО мнение.

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня

Мнение от paci » 21 апр 2006, 16:22

snaiperisto написа:Между другото-аз като вляза във форума намирам твойте мнения навсякъде но не видях някой да ти прави забележка
Къде предлагаш да са моите мнения за да не те дразни, че не ми правят забележка, че пиша навсякъде във форума ?
И какво значи компетентен тук ?
Аз съм се напънал да ти смятам гумите и къде ти отива динамиката,картиники ти правя ти "не ме интерсува" казано с малко повече думи.
Някой ти пикаел в наливното масло и забравил да запечата бутилираното начи може да е плюл вътре.
Питаш защо ти гори много колата, доло веднага въпроса колко ти гори и ти "ми незнам не съм засякъл"
Е те такива .

Потребителски аватар
cossy
потребител
потребител
Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V

Мнение от cossy » 21 апр 2006, 16:54

Заключих и двете теми, защото добрия тон отива на някъде и май няма да се върне. Пацо и Снаиперисто, и двамта флудите достатъчно, затова се поспрете с безмислени съобщения. Предупреждението в профила на Снайперисто е точно заради това, че навсякъде пише без дори да е прочел по-горното съобщение. Правилата на клуба са за всички и макар в тема Кафене, темите да са "офф топик" всякакви такива заяжданици вече ще бъдат трити :idea:
Изображение

Потребителски аватар
The seven
потребител
потребител
Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
Контакти:

Мнение от The seven » 21 апр 2006, 17:16

snaiperisto написа:Какво значи:
1. потребител с последно предупреждение.
2. КОЙ ме предупреждава
3. за КАКВО
4.КАК ме предупреждава
5. КАКВО в мойте постове не МУ харесва
6.ТОЗИ който ме ПРЕДУПРЕЖДАВА , не може ли да го направи на ЛС а ми слага някъви ПРОСТОТИЙ до аватара.
7.Трябва ли един потребител да няма СОБСТВЕНО мнение в случаи че то се разминава с това на ВЛАСТИМАЩИТЕ в форума ?
8.Трябва ли същия този ПОТРЕБИТЕЛ да се направи на СОПОЛ и да изказва мнението с ТОН с който го правят всички , та форума да си остане с дух на пенсионерска ВЕЧЕРИНКА?
Мерси за вниманието.
На въпрос 2 вече му знам отговора...може да го пропуснем.
Колега няма да се впускам да отговарям точка по точка.
Когато си се регистрирал си прочел правилата на форума и си се СЪГЛАСИЛ с тях. За да съм коректен ще отбележа че не си единствения който не ги спазва. Май е дошло времето да започнат да се спазват правилата на форума.
Ще ти кажа моето виждане за какво е този форум. Място на което хора имащи еднакви интереси или проблеми търсят разрешение. Място на което доста хора са намерили това разрешение. За разлика от чатовете, тук можеш да потърсиш из темите и да намериш /евентуално/ търсеното. Уважението между пишещите тук е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !

Колегата преди мен ти е обяснил защо имаш специален ранг.
Поздрави
Изображение

Заключена

Върни се в “КАФЕНЕ”