Търся хора за закупуване на 1л. преобразувател Wurth
- Ianaki
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
- Status: Извън линия
Търся хора за закупуване на 1л. преобразувател Wurth
Здравейте. Предполагам много от вас знаят за преобразователя на ръжда Wurth. Това е вероятно най-качествения преобразовател на ръжда на българския пазар. В нета има много теми за него потърсете и ще ги намерите. Единственият проблем е цената. 1л. от тази течност е около 75лв. (+/-2-3лв.). На дребно цената е двойна 14.50лв. за 100мл.
Във връзка с това си търся хора, с които да си разделим 1л. Аз ще взема 250мл. Системата ще е следната купувам 1л. срещаме се някъде и си го разделяме - кой колкото иска. Аз съм от София, а за такова нещо не мисля, че Еконт е опция, поради тази причина търся хора от София.
На мен ми трябва за след няколко дни, така че ако не се съберат хора ще си взема малка разфасовка.
Поздрави!
Във връзка с това си търся хора, с които да си разделим 1л. Аз ще взема 250мл. Системата ще е следната купувам 1л. срещаме се някъде и си го разделяме - кой колкото иска. Аз съм от София, а за такова нещо не мисля, че Еконт е опция, поради тази причина търся хора от София.
На мен ми трябва за след няколко дни, така че ако не се съберат хора ще си взема малка разфасовка.
Поздрави!