Аре дайте малко акъл...пак.
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- Status: Извън линия
Аре дайте малко акъл...пак.
Ама тоя път не е за Фордо а за новата ми слабост - Мерцедес 230СЕ (демек 2300 купе-демек с 2 врати) щото от няколко дена се мъча да измъкна малко инфо от гъзарите от Мерцедес форума ама тц...
Та легендата е следната : смених стария ми красавец 124 200 дизел (не го знаете щото не съм ви се похвалил - само на Паци) за тоя гъзарски "куршум" (за него ше се хвалиме яко ...ама друг път) и се видех в приключения - прекъсва като му дам газ от ниски обороти а на газ гърми ,купих му кабели някви за 70лв. и свещи по 2.15лв. на бройка (не се смейте...виждам ви) и два дена беше добре и пак старата песен. Малко се консултирах и ми обявиха че ТАЯ кола за да работи като хората и трябват кабели Бош от 210лв. , свещи по 7лв. бройката , дистр. капачка от 60лв. и палец-15...всичко БОШ .
Та въпроса ми е : 1.
Знае ли някой нещо по тоя въпрос?
2. Някой с връзки в магазин на БОШ?
3. И най важното ... сервиз или "майстор" дето разбира от Мерцедеси и токове?
А ако питате как е Фордо - мерси , добре е...от как спрях да го ремонтирам...нищо не се е счупило...освен предната броня
.
Та легендата е следната : смених стария ми красавец 124 200 дизел (не го знаете щото не съм ви се похвалил - само на Паци) за тоя гъзарски "куршум" (за него ше се хвалиме яко ...ама друг път) и се видех в приключения - прекъсва като му дам газ от ниски обороти а на газ гърми ,купих му кабели някви за 70лв. и свещи по 2.15лв. на бройка (не се смейте...виждам ви) и два дена беше добре и пак старата песен. Малко се консултирах и ми обявиха че ТАЯ кола за да работи като хората и трябват кабели Бош от 210лв. , свещи по 7лв. бройката , дистр. капачка от 60лв. и палец-15...всичко БОШ .
Та въпроса ми е : 1.
Знае ли някой нещо по тоя въпрос?
2. Някой с връзки в магазин на БОШ?
3. И най важното ... сервиз или "майстор" дето разбира от Мерцедеси и токове?
А ако питате как е Фордо - мерси , добре е...от как спрях да го ремонтирам...нищо не се е счупило...освен предната броня

...дрън-дрън...мноо важно...
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
абре снайпер,ние те имаме за велик мислител
,ти нас си тръгнал да питаш..
Шегувам се.
та по въпроса ти....не съм се срещал с такъв двигател,но като ходих да ми оправят дюзите в Бош сервиза дойде един нов мерц който беше като танкер,в сравнение с ескорта.И имаше проблем с паленето и той,момчетата в Боша се стрелнаха и започнаха да разглобяват капаци-мапаци,сякаш знаеха всичко що има под тях.
Не мога да помогна с друго,само мога да кажа,че знаеха какво правят...не се чесаха по главите.....
а с тези свещи от по 2 лв......как дават искра изобщо....

Шегувам се.
та по въпроса ти....не съм се срещал с такъв двигател,но като ходих да ми оправят дюзите в Бош сервиза дойде един нов мерц който беше като танкер,в сравнение с ескорта.И имаше проблем с паленето и той,момчетата в Боша се стрелнаха и започнаха да разглобяват капаци-мапаци,сякаш знаеха всичко що има под тях.
Не мога да помогна с друго,само мога да кажа,че знаеха какво правят...не се чесаха по главите.....
а с тези свещи от по 2 лв......как дават искра изобщо....

- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
Абе влязох в магазина за авточасти (Евро 07 на "Козлодуй") и казах "Кабели и свещи..." , това ми дадохаvalboy написа:Имаше едни свещи май по-тънко беха около уеф и пеесе "ВМЗ"!
![]()
Защо си решил да гъбаркаш баш па Мерцедес с "някви" кабели и свещи?!
mrdds , каде е това БОШ...дето си водил колата?
...дрън-дрън...мноо важно...
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Ми Бош сервизи има почти във всеки град,в Пловдив знам за 2 такива,.в единия съм ходил.
По всяка вероятност и в София има,но там не мога да ти ги кажа.
отвори http://www.bosch.bg" onclick="window.open(this.href);return false; и виж,има сервизна мрежа по градове.
Поне за мерцедес съм чувал от познати,че само там ходят за специализирани ремонти ...
По всяка вероятност и в София има,но там не мога да ти ги кажа.
отвори http://www.bosch.bg" onclick="window.open(this.href);return false; и виж,има сервизна мрежа по градове.
Поне за мерцедес съм чувал от познати,че само там ходят за специализирани ремонти ...