Говорилня
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
Re: Говорилня
Тоз малкия не може да носи ....ЯЛТА написа:ИМАМ една на 631 месеца, ако искаш да ги менкаме, узрела е.madboy написа:Ако има и сливи, да идвам?
...
на пиене

- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
Аве с математиката знам ,че си добре,ама нещу не те виждам в списъка за събора,не е убава тъз раота,да знайшmitaka76 написа:......

Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/
- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
ИзруууТmitaka76 написа:Благодаря за съболезновани9та, от 4 до 11 съм на море, а за 3 нямам пари, все така се случва близките 30-40 месеца. После пък идва и 15-ти, мани...

Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
ЕЕЕ тряя да е сорт "90+"ЯЛТА написа:ИМАМ една на 631 месеца, ако искаш да ги менкаме, узрела е.madboy написа:Ако има и сливи, да идвам?

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
_________________________________________________________________madboy написа: ЕЕЕ тряя да е сорт "90+"
Е тея хрупат ного, па аз със зъбките..................ама джанки 16 ми пасват..............цола де.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Реалността е състояние, предизвикано от липсата на алкохол.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Живота е компот другарю старшина. Всеки гледа да набара сливата.
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
От една седмица около нас мирише на огън щото всичкото комши друсат сини сливи и варят ли варят.
Нали знаете тези оградки с тухлички около старите блокове, където в края на лятото се палят едни огньове и се варят буркани с типичния български десерт-компот .
Малко връщат в детството...
Ама тогава нямаше ...сега сини сливи има дори и през февруари.
Най си обичах лютеничката,на огън в голямата тава.И когато някой почне да прави всички деца вземахме по 1-2 филий и се нареждахме да ни лепнат по един топъл черпак лютеница.
...ех детство мое реално и вълшебно...
Нали знаете тези оградки с тухлички около старите блокове, където в края на лятото се палят едни огньове и се варят буркани с типичния български десерт-компот .
Малко връщат в детството...
Ама тогава нямаше ...сега сини сливи има дори и през февруари.

Най си обичах лютеничката,на огън в голямата тава.И когато някой почне да прави всички деца вземахме по 1-2 филий и се нареждахме да ни лепнат по един топъл черпак лютеница.

- Dani_Barabani
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
...детство 
Аз обичах да спя следобед и сега продължавам да обичам.
В тази връзка някой да ми каже лек против заспиване на работното място (въпреки натовареността и работата главата ми клюма, очите ми се затварят)

Аз обичах да спя следобед и сега продължавам да обичам.
В тази връзка някой да ми каже лек против заспиване на работното място (въпреки натовареността и работата главата ми клюма, очите ми се затварят)

-
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2008, 11:49
- Модел на автомобила: ?
Аз така спях на лекции по Производствени технологии в машиностроенето....
Вие телефони нямате ли покрай вас да звънят? Тука е толкова шумно, че всеки който иска да си свърши работа задължително е със слушалки.
Вие телефони нямате ли покрай вас да звънят? Тука е толкова шумно, че всеки който иска да си свърши работа задължително е със слушалки.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Дани, намали климатика на 15 градуса и няма да можеш да заспиш, защото ще ти тракат зъбите. 

- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Или ще фане плекситаnikolovvd написа:Дани, намали климатика на 15 градуса и няма да можеш да заспиш, защото ще ти тракат зъбите.

- Dani_Barabani
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
@belleamie, има телефони, има хора, има шум, но като ми се спи... става мътна и кървава.
@nikolovvd, не знам дали до 15С са намалени, но има моменти, в които ръцете и краката ми стават на чуканчета и излизам да се топля на слънце.
Май преминах критичния момент
пък то ще вземе да дойде края на работния ден след 1-2часа...
@nikolovvd, не знам дали до 15С са намалени, но има моменти, в които ръцете и краката ми стават на чуканчета и излизам да се топля на слънце.
Май преминах критичния момент

- mrdds
- потребител
Ходи си дремни,кво?
Лек против заспиване на работното място е един хубав следобеден сън-40-50 мин и ще си кукуряк.
Не знам дали съм разправял,като бяхме в гърция и се наложи да зареждам бензин в 3ч на обяд-кьорава бензинджийница нямаше отворена.Чаках 1ч на една докато се събуди бензинджията.Към 4 излезе от вътре,отърка очите и дойде да зарежда.
Гърците са го измислили.
Лек против заспиване на работното място е един хубав следобеден сън-40-50 мин и ще си кукуряк.
Не знам дали съм разправял,като бяхме в гърция и се наложи да зареждам бензин в 3ч на обяд-кьорава бензинджийница нямаше отворена.Чаках 1ч на една докато се събуди бензинджията.Към 4 излезе от вътре,отърка очите и дойде да зарежда.
Гърците са го измислили.

-
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2008, 11:49
- Модел на автомобила: ?
Затова са на това дередже сега.
- ЯЛТА
- Потребител
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Стига бе, в Африка работят до 10-10.30 ч., след това е 50 градуса.
- mrdds
- потребител
Дереджето им не е това,което изглежда по телевизията.belleamie написа:Затова са на това дередже сега.
-450Е социална помощ за безработица-изплаща се 5 месеца ако имаш 2г трудов стаж
-1500Е заплата на неквалифициран персонал в курортите(не знам за администрацията ,но се говори -от местни-че е около 4 000 евро)
-15 годишни фордчета и изгнили талиги не видях.Всички коли,които се движат в гръцко са след 2005г-предимно малолитражки и малко джипчета.В селата основно пикапи тойота.
-грък,който да работи на открито не видях.Всички "бачкатори" бяха чужденци от България,Румъния,Македония.
-хазяина на вилата беше пенсиониран капитан на кораб с пенсия 1100 евро.Имаше лодка и мрежи и всяка сутрин вадеше по 20-30кг риба по 3Е килото.
Като им свършат парите правят една стачка,бунт ,безредици и от Европа наливат милиардите,а в Гърция сиртакито не спира и узото не свършва.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Да си кажа, и аз миналия месец останах със същото впечатление (де и наща "стабилност" да е като тяхната криза). Единствения Форд като моя, който не беше с българска регистрация, беше една "баничарка" на едни момчета, които монтираха два климатика в съседната къща. Като ги гледах и аз се уморих, монтираха два климатика за 5часа при това на лесно място. В Събота и Неделя нищо не работи, само Кафенета и Ресторанти, които вечер се пукат по шевовете. В 10часа вечерта, обикалях половин час три огромни паркинга на пристанището в Александрополис и не можах да си намеря място за паркиране. Баси и кризата.
Последна промяна от HACKO на 26 авг 2011, 12:52, променено общо 1 път.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
Пресата и медиите, раздувайки Гръцката криза умаловажават нашата криза, нали са си средства за "масова манипулация". И ми идва наум, преди 15 год. при тежки бъбречни кризи как си скубех кичури от косата,-за да притъпя бъбречната ужасна болка, но не би, не се получава, болката пак си остава. Докато не изпишках трите виновника си търпях болката. Така е и с нашата криза, сервират ни Гръцката за да ни "успокояват", но не става, а как ще изпишкаме виновниците-не знам,-или по точно знам но не искам да спамя.
- Yamato
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2011, 00:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDDI '01 (коНби)
Не сме цъфнали и вързали, но поне не живеем от помощите на ЕС и САЩ 30 години. Сега им спря кранчето на мързеливите гърци (да, има и по-мързелив народ от нас) и ще им гледаме сеира. СССР и Желязната завеса ги няма и маляките не са нужни на никого да бъдат добре.