ПЪТНА ПОЛИЦИЯ СТАЧКУВА
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
- Status: Извън линия
ПЪТНА ПОЛИЦИЯ СТАЧКУВА
може би...
От зап. парк по Стамболийски, Руски паметник, НДК, Попа, стадион В. Левски, Орлов мост, Румънско посолство, стад. Червено знаме...няма пукнат полицай. Не само тази сутрин, а по принцип. Дали защото минавам между 7.30 и 8.00...касата ли издават...не знам, но не е нормално. Тия със зимните гуми минават яко на черврно, никой не е6ава предимства и знаци...А Н А Р Х И Я !!!
От зап. парк по Стамболийски, Руски паметник, НДК, Попа, стадион В. Левски, Орлов мост, Румънско посолство, стад. Червено знаме...няма пукнат полицай. Не само тази сутрин, а по принцип. Дали защото минавам между 7.30 и 8.00...касата ли издават...не знам, но не е нормално. Тия със зимните гуми минават яко на черврно, никой не е6ава предимства и знаци...А Н А Р Х И Я !!!
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
... въобще не ми е ясно, за какъв чеп плащаме толкова данъци и поддържаме такава армия от полиция, които нищо не правят освен оперативки, кафета, чорбички, рекет, някоя-друга далаверка с мутри/политици и охрана на престъпници.... През останалото време само си правят топчета от субстанцията в носовете им.
И на всичко отгоре в най-големия трафик подсигуряват безпроблемното пътуване на една персона през центъра, като блокират тотално трафика в целия център в периода 17:50 - 18:10 по маршрута Народно събрание - Университета - Левски - Патриарха - Фр.Нансен - Черни връх.... Всеки делничен ден!
И на всичко отгоре в най-големия трафик подсигуряват безпроблемното пътуване на една персона през центъра, като блокират тотално трафика в целия център в периода 17:50 - 18:10 по маршрута Народно събрание - Университета - Левски - Патриарха - Фр.Нансен - Черни връх.... Всеки делничен ден!
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
Задаваш въпрос:
на който сам си отговаряш:

kEFi написа:... въобще не ми е ясно, за какъв чеп плащаме толкова данъци и поддържаме такава армия от полиция,...
на който сам си отговаряш:

Аз защита от органите на "реда" вече не мога да очаквамkEFi написа:... далаверка с мутри/политици и охрана на престъпници...
...подсигуряват безпроблемното пътуване на една персона през центъра,...

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Е ти пък нищо ново, сутрин се образува колона от бул. К. Величков по Стамболийски- паветата и Цариградско шосе и така до Плиска.kEFi написа:... ...........блокират тотално трафика в целия център в периода 17:50 - 18:10 по маршрута Народно събрание - Университета - Левски - Патриарха - Фр.Нансен - Черни връх.... Всеки делничен ден!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Напрао да си ги разцелувашcocoff написа: ...

Ма моу готини приматчета са си ...
ЕлАте Баба си ви цунка

В Плевен на голямото колело на пазара дет си е (уточнявам щото направиха още 1000 безмислени и набухаха още толкоз "смислени" светофара) в пикови часове става нещо ужасно.
Засичал съм обаче 1-2 пъти да пратят полицаи да се опитват да балансират потоците.
Ама май не им е навик или май беше преди изборите ....
Аааа и едни оградки направиха м/у платната, такива едни дет на един светофар когато не работи и си на пътя без предимство в дясно изоПщо не виждаш дали идва нещо и една сутрин щяхме се цункаме с една патрулка.