Как ме забърсаа!
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
- Status: Извън линия
Как ме забърсаа!
В петък /18.07.2008 г./ жената един и отвя дясната част на предницата на Мондеото ми. В резултат: счупена броня, десен фар, десен мигач, десен калник, леко покривен капак отпред вдясно и счупено казанче за течността за чистачки. Днес звъняла по провинцията и общо за 250 лв. от една морга и намерили фара, мигача, калника, бронята и казанчето. Капака предполагам ще се изчука. Притеснява ме обаче, че волана доста омекна /бая хидравличен стана/ и за да държи права посока е необходимо да се завърти на "и 25 ч." Иначе като го пусна колата не бяга вляво или вдясно, но явно и от долу нещо е помляно, което не се вижда на първо време. Утре ще я карам да я огледат в ДЗИ, но засега ще трябва ремонта да го поема аз, пък после да чакам преводи на пари. Не знам само дали ще успея до 04.08.08 г., защото тогава трябваше да пътуваме за морето. Абе разправия.
Знаете ли някой, който може да ги окичи тея ламарини са 2-3 дена и да не е някакъв супер скъпчия. То аз и не знам дали това си е много работа работа. Боядисването ще го отложа за след морето-не ме интересува как изглежда колата.
М/у другото момчето дето я удари беше с един Опел Астра /от тези модели като полицейските/ и не знам дали щото се е врязал челно, но неговите поражения..............жал ми стана чак. Предния капак почти 2/3 от обема си се е доближил до преднтото стъкло. Отпред изпадали едни перки, едни радитори, абе помляна отсекъде. Явно заради това, че се е надянал в средата на предницата си е станало така, не защото ламарината на форда е чак токлова здрава. Т.е. той ни удря с неговата среда на предницата в нашия преден десен ъгъл. Жалко, че не се сетих да снимам колата му, та да направим сравнение. Но всеки разправя, че при такъвм удар е нормално той повече да пострада.
Абе слава на Бога, че няма жертви и ранени-това е най-важното!
Знаете ли някой, който може да ги окичи тея ламарини са 2-3 дена и да не е някакъв супер скъпчия. То аз и не знам дали това си е много работа работа. Боядисването ще го отложа за след морето-не ме интересува как изглежда колата.
М/у другото момчето дето я удари беше с един Опел Астра /от тези модели като полицейските/ и не знам дали щото се е врязал челно, но неговите поражения..............жал ми стана чак. Предния капак почти 2/3 от обема си се е доближил до преднтото стъкло. Отпред изпадали едни перки, едни радитори, абе помляна отсекъде. Явно заради това, че се е надянал в средата на предницата си е станало така, не защото ламарината на форда е чак токлова здрава. Т.е. той ни удря с неговата среда на предницата в нашия преден десен ъгъл. Жалко, че не се сетих да снимам колата му, та да направим сравнение. Но всеки разправя, че при такъвм удар е нормално той повече да пострада.
Абе слава на Бога, че няма жертви и ранени-това е най-важното!
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Re: Как ме забърсаа!
Еми жалко за дори малките щети,дано не се повтаря,но силен ветър и некадърен шофьор нищо не мое да ги запре....все пак е добре че няма човешки жертви.
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
Re: Как ме забърсаа!
Ами уж малки, ама ремонта ще ми излезне минимум 1 800 лв. Купих от една морга десен калник, десен фар и десен мигач. Купих нова броня и казанче. До тук 250 лв. Майсторите взимат около 200 лв. на детайл, т.е. капак, калник и броня=600 лв. Станаха 850. Имало от долу някакви филтри, леко подало магаре и носач. Магарето към минимум 300 лв., носача не знам колко е. Ще имало напасване изтегляне, дваде сваляне на мотора и качване и общо с труд...........почти колкото си купих колата. А не знам тези от ДЗИ въобще какво ще ми преведат.