Малко помощ!
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
- Status: Извън линия
Малко помощ!
Колеги я ударете по едно рамо,че не съм навътре в тия неща
.Проблема е следният,снощи ми изпищя антивирусната(НОД 32),понеже за първи път ми се случва и не прочетох точно за какво става на въпрос,но AMON изписа infected 3,cleaned 1.Та въпроса ми е какво означава това,че има заразени 3 файла,а е изчистил 1,т.е. има ли проблем?Тази сутрин като пуснах комп.всичко е наред няма видими проблеми,всичко си работи както трябва,антивирусната не пищи(аз си мисля,че ако е останало нещо трябва да сигнализира,нали прави постоянни проверки,или не е така?)
Какво ще ме посъветвате,да правя ли нещо или засега да не пипам нищо след като всичко си работи?

Какво ще ме посъветвате,да правя ли нещо или засега да не пипам нищо след като всичко си работи?

-
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
- Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98
Re: Малко помощ!
Добре е да пуснеш НОД да скенира системата. Мисля,че има scan и deep scan анализ-включи deep scan.
- TURBOTO
- потребител
Значи отивам на RUN NOD 32,има scan only и scan and clean,да му дам направо второто така ли да разбирам?И на кое да му задам да сканира на C-то ли?

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
дай му scan and clean та ако намери нещо подозрително да го изтрие и да нямаш проблеми.
обаче ти се чудя защо тая тъпа антивирусна си сложил???
абсолютен руски боклук,на мене ми съсипа системата преди време,сега съм на AVG и до сега вече година и половина проблем нямам
обаче ти се чудя защо тая тъпа антивирусна си сложил???
абсолютен руски боклук,на мене ми съсипа системата преди време,сега съм на AVG и до сега вече година и половина проблем нямам

- TURBOTO
- потребител
Ами защото с нея ми дойде комп.и не съм я махал,защото не разбирам много от тези неща и се водя от принципа от подписа на един колега тук от форума:Което работи,не го пипам!
П.С.-scan an clean на С-то нали?

П.С.-scan an clean на С-то нали?