Феномен:Роди се прасе с глава на маймуна !
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
- Status: Извън линия
Феномен:Роди се прасе с глава на маймуна !
Прасе с глава на маймуна се появи в отдалечено китайско селце, съобщават "Дейли Телеграф".
Животното е едно от 5-те прасенца, родени наскоро във фермата на Фенг Чанглин, в село Фенгжанг, община Хсипинг.
Прасето има челюст, сходна с маймунската, малък нос, тънки устни, а предните му крака са по-къси от задните, което го принуждава да се придвижва с подскоци.
"Наистина е отвратително. Никой няма да иска да го купи и се стряскаме само като го погледнем.", оплаква се Фенг пред вестник "Ориентал тудей".
Не всички са отвратени от прасемаймуната, която се е превърнала в туристическа атракция - десетки китайци от околността идват всеки ден, за да я снимат.
"Синът ни хареса животното и ни спря да го изхвърлим. Обича да си играят и даже го храни с мляко", разкрива жената на Фенг.
Съседи настояват семейството да запази животното, за да видят как ще се развие, когато порасне.

Животното е едно от 5-те прасенца, родени наскоро във фермата на Фенг Чанглин, в село Фенгжанг, община Хсипинг.
Прасето има челюст, сходна с маймунската, малък нос, тънки устни, а предните му крака са по-къси от задните, което го принуждава да се придвижва с подскоци.
"Наистина е отвратително. Никой няма да иска да го купи и се стряскаме само като го погледнем.", оплаква се Фенг пред вестник "Ориентал тудей".
Не всички са отвратени от прасемаймуната, която се е превърнала в туристическа атракция - десетки китайци от околността идват всеки ден, за да я снимат.
"Синът ни хареса животното и ни спря да го изхвърлим. Обича да си играят и даже го храни с мляко", разкрива жената на Фенг.
Съседи настояват семейството да запази животното, за да видят как ще се развие, когато порасне.

- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
Re: Феномен:Роди се прасе с глава на маймуна !
само на мен ли ми мяза на прасе с урудлива глава..

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
На Китайците не им вярвам.
Те в толкова издънки ги хванаха с откриването на олимпийските игри, включитевно и на предварителни видеозаписи, че това просто няма да впечетли никой.
Бе държава на ментетата.
Те в толкова издънки ги хванаха с откриването на олимпийските игри, включитевно и на предварителни видеозаписи, че това просто няма да впечетли никой.
Бе държава на ментетата.
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
какво я кажи за предварителните записи,че ми стана интересно нищо не съм чулnikolovvd написа:На Китайците не им вярвам.
Бе държава на ментетата.

-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Песента която едно момиченце изпя на откриването,всъщност била предварително записана от друго момиченце....онова другото можело да пее,но не било чак толкова красиво,затова сложили това тук да се прави че пее...Това момиченце било фотомодел и рекламно лице на някакви продукти или нещо такова и имало добра визия...Даваха го по новините,но аз го гледах бегло