За и против покупка на Форд Конект
- roro
- потребител
- Регистриран: 30 май 2006, 17:29
- Модел на автомобила: Ford
- Контакти:
- Status: Извън линия
За и против покупка на Форд Конект
Здравейте!
Търся помощ от Вас (всички, които обитават пространството на този форум) за съвет при покупка на Форд Конект. Набелязали съм три форда в автосалона в Младост. Трите са бели, произведени 2005г.,двата са на 44000км, а единият на 56000км (имат обяви от 10.12.2008г. в мобиле.бг).Употребявани са. Евентуално бих вземал един на лизинг, но искам да разбера от Вас на какво да обърна внимание като недостатъци в този модел.
Притежаваме семеен автомобил Форд Ескорт 1993г., от който сме много доволни и сега желаем да си вземем и Конект.
Благодаря Ви за помощта в аванс.
Очаквам отговорите Ви.
Търся помощ от Вас (всички, които обитават пространството на този форум) за съвет при покупка на Форд Конект. Набелязали съм три форда в автосалона в Младост. Трите са бели, произведени 2005г.,двата са на 44000км, а единият на 56000км (имат обяви от 10.12.2008г. в мобиле.бг).Употребявани са. Евентуално бих вземал един на лизинг, но искам да разбера от Вас на какво да обърна внимание като недостатъци в този модел.
Притежаваме семеен автомобил Форд Ескорт 1993г., от който сме много доволни и сега желаем да си вземем и Конект.
Благодаря Ви за помощта в аванс.
Очаквам отговорите Ви.
Only God can judge me 

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Re: За и против покупка на Форд Конект
Че тия модели с една разновидност ли са на двигателите?

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- cosworth team ruse
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2008, 21:39
- Модел на автомобила: форд сиера
- Контакти:
двигателите им май са само дизелки,има едно нещо което не ми харесва в тях,задната броня се държи с две гайки 15 и трябва да бъркаш през едни забутани дупки за да ги отвиеш,иначе като динамика съм карал две турбодизеларки нищо особено 

- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Автомобилите са чудесни, ако имаш нужда от такива - не се колебай.
Connect е много здрав и надежден, даже твърде. Пътническите версии са идеални за семейна кола, стига да не си прекалено модно ориентиран.
Connect е много здрав и надежден, даже твърде. Пътническите версии са идеални за семейна кола, стига да не си прекалено модно ориентиран.
Ford. Feel the difference
- Gate
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2006, 19:58
- Модел на автомобила: MONDEO MK 1 - 2.0GHIA ; 1.8 16v;
SierraXR4 2.0I; - Местоположение: София
ААА и да не забравим това са баничарките на БТК........Читави са излезнали май! 

- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
днес във вестник марица видях една реклама на транзит конект ,в нея пишеше следното: няма по добра оферта ,само за 14 000лв ,гаранция 6месеца или 10 000 км. ако е толкова добра защо е толкова малка гаранцията .аз небих си купил нова кола за която ми дават гаранция само 10 000 км.
- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
Пълна трагедия са, само висят по сервизите. Нищо общо с Форд. Кола правена за умряло и за малко пари. А зад волана просто не се чувстваш човек - то не е кола, а една пластмасова бака. Мое мнение. Партнера е по-приятен за каране иначе същия боклук. Турски ли са не ги знам направо се разпадат особено окачването. Добло е що годе добра кола за баничарка.
- cosworth team ruse
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2008, 21:39
- Модел на автомобила: форд сиера
- Контакти:
тея който се продават за 14000 са застояли такива дето не се купуват,другия вариант е бтк ги карат известен период от време и после ги връщат и взимат по новия модел пък старите ги продават но общо взето отвътре са на гъз 

- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Не са нови. На 3 години са.vargala81 написа:днес във вестник марица видях една реклама на транзит конект ,в нея пишеше следното: няма по добра оферта ,само за 14 000лв ,гаранция 6месеца или 10 000 км. ако е толкова добра защо е толкова малка гаранцията .аз небих си купил нова кола за която ми дават гаранция само 10 000 км.
Ford. Feel the difference
- roro
- потребител
- Регистриран: 30 май 2006, 17:29
- Модел на автомобила: Ford
- Контакти:
Благодаря за отговорите ви по темата. Ще поговорим пак с жената и ще решим какво ще правим последно по-въпроса. На нас не ни трябва спортна или фасонска кола. Искаме семеен автомобил, в който да можем да се съберем заедно с всичкият багаж покрай детето ни 
Благодаря отново на всички и Ви желая Весело посрещане на празниците
До скоро!

Благодаря отново на всички и Ви желая Весело посрещане на празниците

До скоро!
Only God can judge me