Съответствие между талон и оборудване под капака
- HePeDoBeH
- потребител
- Регистриран: 15 мар 2006, 23:25
- Модел на автомобила: Scorpio 2.9i '88
- Контакти:
- Status: Извън линия
Съответствие между талон и оборудване под капака
Абе някой проверявали ли са го като са го спирали за разлики между това което е по талон и това което е под капака. Щото аз съм регистриран на 2.0
. Онзи ден един колега с опелче кадет изгърмя щото си беше сменил 1.3 - то с някъв краден 1.6 ДВГ и ся щели да го съдят незнам си кво си. Ама откъде им е хрумнало да го проверяват. Трябва да си сменя отзад табелата на 2.0 или да я махна да не будя съмнение че ако ме проверят и аз съм на топа 

оооо Селянино докараха новите голфове..същите като едно време
- HePeDoBeH
- потребител
- Контакти:
?
ЖИГУЛА???
Те още малко и РК 1 ще вземат да проверяват дали номерана на каросерията и на колелото съответстват с тия на талона 

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Ми на работа саla4o написа:... сверявали са номерата на рама и двигател според талона... в 3 часа посред нощ... да им се чудиш на акъла

Мене не са ме сверявали до сега сигурно щото е имало за какво друго да се хванат

А Нередовния какво се притеснява, нали номерата съвпадат. Ако чак толкоз светнат полицай случи да познае, че мотора му не е 2 ами е по-голям тва не е негов пробелем а на този дето е завел документите. На един колега му докараха една вектра с мотор 1,6 пък на багажника и пише 2.0. Той си знае, че е 1,6 и така е заведена та какво значение има какво пише на багажника.
Ако бяхме малко по-платежоспособни не мисля, че щяхме се занимаваме с подобни глупости. Аз лично не бих.
Последна промяна от paci на 15 май 2006, 12:14, променено общо 1 път.
- HePeDoBeH
- потребител
- Контакти:
!
Това го знаем всички на мен въпроса ми беше дали го правят често ако може да споделите личен опит. Щото те много неща могат да проверяват ама ги мързи повече от магарета в горещ летен ден ....
- HePeDoBeH
- потребител
- Контакти:
Абе 2.0 е 4 цилиндъра моето е 6 много лесно се познава дори и от не особенно умните КАТ-аджии. А този с Вектрата да вземе да я пререгистрира и данъка му драстично ще паднеpaci написа:А Нередовния какво се притеснява, нали номерата съвпадат. Ако чак толкоз светнат полицай случи да познае, че мотора му не е 2 ами е по-голям тва не е негов пробелем а на този дето е завел документите. На един колега му докараха една вектра с мотор 1,6 пък на багажника и пише 2.0.

До 100 коня по 40 ст а над 100 по 80 ухаааа
- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
Re: !
Колко често го правят те си знаят. Принципно полицията извършва проверка на автомобилите / по детайлна/ когато се вдигне шум около някое убийство или престъпление, през останалото време си го правят заради спорта и според настроението.HePeDoBeH написа:дали го правят често ако може да споделите ....
Никъде изрично не е казано, колко коли трябва да проверят и какво да гледат.
Ако някоя сутрин шефа им, им каже днес трябва да спрете 100 коли и да проверите това и това по тях, го правят. Не е нужно да имат мотиви или да дават обяснения, просто те ИМАТ ПРАВО да правят това и го правят

Личен опит аз нямам, но си има някой определени марки коли, които проверяват задължително и навсякъде / с някой изключения/, но ако има някой от МВР, по-добре той да ни запознае с правилата им

FORD - Feel the difference.
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
По принцип КАТ-аджийте спират само при нарушение.Мисля че има такава точка в закона.Или при акция-"Светлина","Колани"...дъра бъра.А да вземе полицая да проверява номерата на ДВГто....
то със сигурност ще си изцапа ръкавите.
Мен са ме спирали само няколко пъти при нарушения.При това аз карам кола на инвалид,и при това нямам пълномощно.Само при 1 спиране са проверявали колата дали се издирва.в повечето случаи дори не поглеждат талона.

то със сигурност ще си изцапа ръкавите.

Мен са ме спирали само няколко пъти при нарушения.При това аз карам кола на инвалид,и при това нямам пълномощно.Само при 1 спиране са проверявали колата дали се издирва.в повечето случаи дори не поглеждат талона.