GSM номера на депутати
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
- Status: Извън линия
GSM номера на депутати
Вижте на какво се натъкнах:http://www.monitor.bg/article?sid=&aid= ... =1&eid=827
"Скъсайте ги от честитки за празника" е озаглавена статията.

"Скъсайте ги от честитки за празника" е озаглавена статията.

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
ммм колеги, не сте прави... имал съм "късмета" телефона ми да бъде публикуван на обществено място в момент в който работата ми беше малко по публична от сега...
Наистина е ужасно... а съм сигурен че сред тези хора има и такива които не заслужават този тормоз... да не говорим че тормоза ще го отнесат не защото не са направили нищо, а на базата на партийни симпатии... демек аз ако съм привърженик на БСП ще "скъсам" телефоните на другите и обратно...
та... помислете преди да им помогнете да са по осведомени с регистрация някъде...
Поздрави,
la4o
П.С Ако питате мене, тази тема е за триене... мисля, че трябва да се стрмемим към позитивни неща, а не към негативни емоции и действия. Защо никой не публикува банковите сметки на всички които в момента събират пари за операции или т.н... да ги поздравим тях за празника?!? защото вестниците търсят сензации по възможно най-шибания начин!!!
Наистина е ужасно... а съм сигурен че сред тези хора има и такива които не заслужават този тормоз... да не говорим че тормоза ще го отнесат не защото не са направили нищо, а на базата на партийни симпатии... демек аз ако съм привърженик на БСП ще "скъсам" телефоните на другите и обратно...
та... помислете преди да им помогнете да са по осведомени с регистрация някъде...
Поздрави,
la4o
П.С Ако питате мене, тази тема е за триене... мисля, че трябва да се стрмемим към позитивни неща, а не към негативни емоции и действия. Защо никой не публикува банковите сметки на всички които в момента събират пари за операции или т.н... да ги поздравим тях за празника?!? защото вестниците търсят сензации по възможно най-шибания начин!!!
- Tuz
- потребител
- Регистриран: 10 авг 2006, 15:40
- Модел на автомобила: Мондео 2004
Според мен това са им телефоните за връзки с преса и институций..
Всеки от тях си има и личен по който си върти далаверите..,..
Тези (служебните им) се подслушват до един
Бъдете сигурни в това и помислете преди да предприемете каквито и да било действия.
Но с смс от интернет клуб...

Всеки от тях си има и личен по който си върти далаверите..,..
Тези (служебните им) се подслушват до един

Но с смс от интернет клуб...

Карай бавно, Стигни жив и здарав
-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2004, 11:51
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8TD (1996 ... в пенсия) & C4 1.6HDi(2009) & Avensis 2.0 D-4D (2010)
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
На около 70 % от депутатите това са номерата на телефоните, които ползват всеки ден и за всякакви нужди, т.е. могат да бъдат открити на тях (естествено ако са на кеф за да вдигнат на непознат номер). Другите 30 % ползват и втори телефон, не толкова широко разпространен.
Според мен тая публикация си е малко злоупотреба с лични данни. Ясно е че като народни представители трябва да са по-лесно достъпни за хората, които представляват, но и депутатите имат право на личен живот. От друга страна, доста от тях нямат редовни приемни, а за да ги откриеш на служебните телефони в парламента трябва да имаш огромно търпение и нерви. Тъй че им се пада така да се изгаврят с тях.
Според мен тая публикация си е малко злоупотреба с лични данни. Ясно е че като народни представители трябва да са по-лесно достъпни за хората, които представляват, но и депутатите имат право на личен живот. От друга страна, доста от тях нямат редовни приемни, а за да ги откриеш на служебните телефони в парламента трябва да имаш огромно търпение и нерви. Тъй че им се пада така да се изгаврят с тях.