Някой колега ли е катастрофирал?
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
Някой колега ли е катастрофирал?
http://news.ibox.bg/material/id_4392935 ... e_0/#clist" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Това на снимката е Ford Probe, а не Opel Calibra, нали?

P.S. Това на снимката е Ford Probe, а не Opel Calibra, нали?

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
- Status: Извън линия
мотористите Господ ги пази.Това са най-ненормалните хора,водачи на МПС.
Преди време пред офиса ми мотор се блъсна в тръгваща от светофара кола.Моториста хвърча 20-тина метра и още 10 се търкаля-Оцеля за негово голямо щастие.
Мотора стана на детска количка-предната гума при задната.На следващия ден имаше репортаж в пловдив24.ком.Според полицията моторът се е движил с 90-120км/ч.
Моториста признал,че е минал на червено,защото ако бил натиснал спирачката с тази скорост щял да поднесе мотора и да се озове под колите. Затова рискувал да мине на червено и вместо да намали-надул газта.
Пълни ненормалници са за мен.
Преди време пред офиса ми мотор се блъсна в тръгваща от светофара кола.Моториста хвърча 20-тина метра и още 10 се търкаля-Оцеля за негово голямо щастие.
Мотора стана на детска количка-предната гума при задната.На следващия ден имаше репортаж в пловдив24.ком.Според полицията моторът се е движил с 90-120км/ч.
Моториста признал,че е минал на червено,защото ако бил натиснал спирачката с тази скорост щял да поднесе мотора и да се озове под колите. Затова рискувал да мине на червено и вместо да намали-надул газта.

Пълни ненормалници са за мен.