2-te mi Ford-4eta
- frankypro
- потребител 
- Регистриран: 03 дек 2007, 00:22
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 16V , Ескорт 1.8 D.
- Status: Извън линия
2-te mi Ford-4eta
Еми какво да кажа  )) Нов съм във форума
)) Нов съм във форума  имам 2 колици
 имам 2 колици  от тъз чудесна марка форд
 от тъз чудесна марка форд  и съм адски доволен:))) Едно-то е Ескорт-че 1.8Д което при последното ми засичане ми даде разход 6.5 градско
 и съм адски доволен:))) Едно-то е Ескорт-че 1.8Д което при последното ми засичане ми даде разход 6.5 градско  (Но е абсолютен Мъртвец относно какафто и да е вървеж) , и голямата ми гордост Мондео 2.0 16 клапана , 136 Кончета има под капака
 (Но е абсолютен Мъртвец относно какафто и да е вървеж) , и голямата ми гордост Мондео 2.0 16 клапана , 136 Кончета има под капака  ))) ще се опитам да изкопая снимки .... но всички-те са на поне 6-7 месеца ако не и нагоре .... Обещавам утре да ги снимам и 2-те както си трябва:)
))) ще се опитам да изкопая снимки .... но всички-те са на поне 6-7 месеца ако не и нагоре .... Обещавам утре да ги снимам и 2-те както си трябва:)
ммм на мондеото не мога да намеря ... пфф нямам никакви снимки:) е и утре е ден засега мога да покажа само ескорта. В този вид в който е го купих. Допълнително му сложих фолио на задните странични стъкла, джантите минаха през прахово и сега са черен мат (складирал сам ги в момента ... нали е зима) ) и 4-те нови гуми кам тях
) и 4-те нови гуми кам тях 
Izvinqvam se za loshoto ka4estvo ... po natatuk obeshtavam 5MP i nagore

)) Нов съм във форума
)) Нов съм във форума  имам 2 колици
 имам 2 колици  от тъз чудесна марка форд
 от тъз чудесна марка форд  и съм адски доволен:))) Едно-то е Ескорт-че 1.8Д което при последното ми засичане ми даде разход 6.5 градско
 и съм адски доволен:))) Едно-то е Ескорт-че 1.8Д което при последното ми засичане ми даде разход 6.5 градско  (Но е абсолютен Мъртвец относно какафто и да е вървеж) , и голямата ми гордост Мондео 2.0 16 клапана , 136 Кончета има под капака
 (Но е абсолютен Мъртвец относно какафто и да е вървеж) , и голямата ми гордост Мондео 2.0 16 клапана , 136 Кончета има под капака  ))) ще се опитам да изкопая снимки .... но всички-те са на поне 6-7 месеца ако не и нагоре .... Обещавам утре да ги снимам и 2-те както си трябва:)
))) ще се опитам да изкопая снимки .... но всички-те са на поне 6-7 месеца ако не и нагоре .... Обещавам утре да ги снимам и 2-те както си трябва:)ммм на мондеото не мога да намеря ... пфф нямам никакви снимки:) е и утре е ден засега мога да покажа само ескорта. В този вид в който е го купих. Допълнително му сложих фолио на задните странични стъкла, джантите минаха през прахово и сега са черен мат (складирал сам ги в момента ... нали е зима)
Izvinqvam se za loshoto ka4estvo ... po natatuk obeshtavam 5MP i nagore

vsi4ko deto mi izleze na putq biva zali4eno 

- frankypro
- потребител 
:)
Опа мом4ето сас Сиерра-та какво направи сас диференциала ?!:П ами зна4и на тфа форд4е 140 на равно си ги прави сас летните гуми които са 195/50/15 - баници. А с тези зимните може  и до 150 да ги напражи (и язък за спортното ока4ване)  )) ина4е по магистралата на врущане от пловдив след тунела... има едно нанадолно сас завои
)) ина4е по магистралата на врущане от пловдив след тунела... има едно нанадолно сас завои  е там се гоних с някфи мерцедеси и ауди-та
 е там се гоних с някфи мерцедеси и ауди-та  )) (все пак нанадолно) ей ... там е тръпката:) ььь та ... за разхода видqх 4е спомена... ако ти кажа няма да ми повярваш. На отиване кам морето средна скорост 130 - 7 на 100 нафта:) на врущане средна скорост 100 - 3.5 (като отива кам 2500 оборота на 5-та)
)) (все пак нанадолно) ей ... там е тръпката:) ььь та ... за разхода видqх 4е спомена... ако ти кажа няма да ми повярваш. На отиване кам морето средна скорост 130 - 7 на 100 нафта:) на врущане средна скорост 100 - 3.5 (като отива кам 2500 оборота на 5-та)  )) и аз не го повярвах ... ама е реалност
)) и аз не го повярвах ... ама е реалност  Докато Мондео-то 220 и умира
 Докато Мондео-то 220 и умира  на 6000 оборота ... а има мегдан до 6700 някаде ... там изклю4ва
 на 6000 оборота ... а има мегдан до 6700 някаде ... там изклю4ва  но неможе да ги направи ...
 но неможе да ги направи ...

)) ина4е по магистралата на врущане от пловдив след тунела... има едно нанадолно сас завои
)) ина4е по магистралата на врущане от пловдив след тунела... има едно нанадолно сас завои  е там се гоних с някфи мерцедеси и ауди-та
 е там се гоних с някфи мерцедеси и ауди-та  )) (все пак нанадолно) ей ... там е тръпката:) ььь та ... за разхода видqх 4е спомена... ако ти кажа няма да ми повярваш. На отиване кам морето средна скорост 130 - 7 на 100 нафта:) на врущане средна скорост 100 - 3.5 (като отива кам 2500 оборота на 5-та)
)) (все пак нанадолно) ей ... там е тръпката:) ььь та ... за разхода видqх 4е спомена... ако ти кажа няма да ми повярваш. На отиване кам морето средна скорост 130 - 7 на 100 нафта:) на врущане средна скорост 100 - 3.5 (като отива кам 2500 оборота на 5-та)  )) и аз не го повярвах ... ама е реалност
)) и аз не го повярвах ... ама е реалност  Докато Мондео-то 220 и умира
 Докато Мондео-то 220 и умира  на 6000 оборота ... а има мегдан до 6700 някаде ... там изклю4ва
 на 6000 оборота ... а има мегдан до 6700 някаде ... там изклю4ва  но неможе да ги направи ...
 но неможе да ги направи ...vsi4ko deto mi izleze na putq biva zali4eno 

- Methodius
- потребител 
- Регистриран: 03 дек 2007, 23:50
- Модел на автомобила: '95 E34 M51
- Контакти:
Re: :)
Като неможеш да стигнеш BMW-тата е такаfrankypro написа: .. е там се гоних с някфи мерцедеси и ауди-та)) ..

Единственото нещо от което се нуждае злото за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
						- frankypro
- потребител 
:)
q hvani ostavi taq E34-ka  )) imash si burzata fiesta
)) imash si burzata fiesta   ) xaax puk i E34-kata  mnogo puka glavi ...
) xaax puk i E34-kata  mnogo puka glavi ...  i sa dokato i slojish taq ... mani ne se zanimavai s teq BMW-ta
i sa dokato i slojish taq ... mani ne se zanimavai s teq BMW-ta  ela da te povozq na Burzoto Mondeo
 ela da te povozq na Burzoto Mondeo  deto bqga Cadilaci
 deto bqga Cadilaci 
P.S. I E34-ki bqga P xaxa
P xaxa
Кирилица!

)) imash si burzata fiesta
)) imash si burzata fiesta   ) xaax puk i E34-kata  mnogo puka glavi ...
) xaax puk i E34-kata  mnogo puka glavi ...  i sa dokato i slojish taq ... mani ne se zanimavai s teq BMW-ta
i sa dokato i slojish taq ... mani ne se zanimavai s teq BMW-ta  ela da te povozq na Burzoto Mondeo
 ela da te povozq na Burzoto Mondeo  deto bqga Cadilaci
 deto bqga Cadilaci 
P.S. I E34-ki bqga
 P xaxa
P xaxaКирилица!
vsi4ko deto mi izleze na putq biva zali4eno