Ford Kuga 2,5 FHEV 2025

Снимки и обща информация на Вашите коли
Потребителски аватар
synthez 3D
Потребител
Потребител
Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008,
Status: Извън линия

Ford Kuga 2,5 FHEV 2025

Мнение от synthez 3D » 30 май 2025, 16:17

Станаха почти 3 месеца, откакто пристигна поредният ми Форд. Поръчката беше направена през декември и в началото на март започна нашето общо пътуване. Имах известни съмнения относно хибридното задвижване (преди да взема колата), но сега мога да кажа само положителни неща. Колата превъзхожда всичките ми очаквания и съм невероятно доволен от избора си. Досега съм изминал малко повече от 5000км. при всякакви условия и като цяло нямам никакви забележки, освен няколко дребни особености, като например предупреждения и уведомления, които понякога са доста досадни. За съжаление такива са тенденциите в автомобилостроенето и голяма част от тези предупредителни системи са задължителни за новите автомобили. Поведението на хибридната система е рафинирано и прецизно. Работи логично и точно както се очаква. Всичко е плавно и меко и в повечето случаи не можеш да разбереш кога се включва двигателят и кога се гаси (няма никакви вибрации). Разходът е смешно нисък, а ускорението и мощността са предостатъчни. Колата е 2,5 FHEV 180PS E-CVT с ниво на оборудване Титаниум с предно задвижване, допълнителен пакет асистенция на водача 11 (адаптивен автопилот с Stop&Go, индикация за сляпа зона, асистент за паркиране, камери 360 и т.н.) и цвят Desert Island Blue. Ако ми стигне времето да правя някакви подобрения в бъдеще, ще ги споделям тук, като съм правил и с предишните си коли. За сега ще се возим в заводски вид :)
Прикачени файлове
9.jpg
8.jpg
7.jpg
6.jpg
5.jpg
4.jpg
3.JPG
2.JPG
1.jpg
Изображение

Потребителски аватар
DigiPro
потребител
потребител
Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Ford Kuga 2,5 FHEV 2025

Мнение от DigiPro » 08 юни 2025, 21:28

Честито! Много красив автомобил. Със здраве и безаварийно да си го караш.

Отговори

Върни се в “МОЯТА КОЛА”