Mondeo MK2
-
- потребител
- Регистриран: 26 апр 2011, 18:58
- Модел на автомобила: Mondeo MK2, MK3
- Status: Извън линия
Mondeo MK2
Здравейте, това е моята кола. Има доста голяма мистерия около нея и се надявам да ми разясните обстановката. Колата е произведена през 1997. Оттогава е собственост на баща ми. Заводски е без радио, фарове за мъгла, с ръчни стъкла, огледала и седалки. В гражданската отговорност пише, че двигателят е 1.8, а върху главата на въздушния филтър пише 1.6 Качвам една снимка и разчитам на по-опитните от мен да ми разяснят какъв точно "trim level" се води скромното ми возило. Поздрави от Бургас.

-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2010, 17:36
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК3 1.6 EcoBoost 150 к.с.2011 г. .
Re: Mondeo MK2
Препиши си номера на купето-VIN и го провери във форума- има такава тема.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Определено щеше да е по-добре в гражданската и в данъка да пише 1,6, а на капака 1,8... със тази снимка, едва ли някой ще ти даде повече инфо
най-добре провери VINа, както ти е казал колегата

-
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2010, 23:16
- Модел на автомобила: Ford Mondeo МК 1-1.8 16v
Здравей колега,
Като гледам от пръв поглед това е или някое изпълнение на "Мото Пфое",където са гонили ниска цена или ако е внесена от вън е била служебна в Германия и нарочно е поръчана така.Най-вероятно е 1.6 имайки впредвид нивото на оборудване,но пък това значи ,че е икономична и данъка ти е нисък.
Ако смениш тасовете с хубава джанта си перефктен.
Като гледам от пръв поглед това е или някое изпълнение на "Мото Пфое",където са гонили ниска цена или ако е внесена от вън е била служебна в Германия и нарочно е поръчана така.Най-вероятно е 1.6 имайки впредвид нивото на оборудване,но пък това значи ,че е икономична и данъка ти е нисък.
Ако смениш тасовете с хубава джанта си перефктен.