За отношението към клиента в GT1 сервиз в студентски град

Кой къде си е изпатил
Отговори
k_dimitrov
потребител
потребител
Мнения: 1
Регистриран: 19 дек 2013, 17:52
Модел на автомобила: Форд Фокус
Status: Извън линия

За отношението към клиента в GT1 сервиз в студентски град

Мнение от k_dimitrov » 24 дек 2013, 11:17

Преди седмица си купих фирмения Форд Фокус и естествено отивам на сервиз в GT1 сервиз в студентски град за да се види какво има за сменяване по колата. Направиха диагностика и им я карам след няколко дни за ремонта. При приемането на колата ми дадоха лист и им написах кое искам да се прави и кое не. Тук е мястото да кажа, че ми диагностицираха за смяна 2 тампона на предните носачи защото се била отлепила гумата от металната втулка. На листа писах да не се сменяват, защото още не са се разтропали.
След два – три дни отивам около 11ч., плащам си, взимам форда и отивам да му сменя гумите – още на първите два ”лежащи полицая” нещо стърже отпред в дясно ”жък – жък”. Звъня в сервиза, откъдето съм излязъл преди 10 минути, казвам какво е положението и ми казват да дойда утре, защото днес имали много коли. Преглъщам и казвам добре и сменявам гумите – там помолих хората да я вдигнем на подемника да видим какво стърже. На пръв поглед всичко си беше ок, но се оказа че ми е сменен тампона на преден десен носач – при условие, че съм казал и записал да не се сменяват и в списъка с извършените дейности по колата го нямаше споменат като си я взимах. Връщам се обратно в сервиза (не чаках до утре) и питам на какво прилича това – сменили сте ми тампона и даже не ми казвате – а те – ами грешка станала, извиняваме се, но и пари не сме ти взимали за тампона. Хубаво, ама скърца много колата при минаване през лежащи полицаи – по рано не е имало такива звуци – колата сме я карали служебно 6 години – такова скърцане не е имало – сменете ми тампона с оригинален казвам. А те отговарят – той тампона е срязан при демонтажа и не можем да го върнем. След което нещо смазваха по носача за да не скърцало. Поисках да говоря с шефа на сервиза при което ми казаха да дойда на другия ден, защото днес го нямало.
Колата продължи да си скърца и на другия ден Жоро (така се казва собственика на сервиза) ми обяснява, как не са ми вземани пари и не ми скърцал сменения тампон, а друго нещо – което било най-слабото звено и след като е сложен здрав тампон и били обрани всички луфтове се показало. Това вече не било техен проблем и ако съм искал да сменяваме пак тампона да си платя труда... в Мото Пфое не продавали отделно този тампон – само цял носач комплект – ако искам ще е около 300 и нещо си лева... Казвам че ще си купя тампон и да ми го сменят безплатно, но той не се съгласява – смазваха пак нещо около носача и после направихме пробна обиколка – наистина скърцането беше значително по – тихо. След което Жоро има наглостта да ми каже че ако искам да съм ходел пак в неговия сервиз да отида с бутилка уиски... Колата обаче продължава да си скърца силно и това е – затова пиша тук и ще ходя след празниците в друг сервиз – дето началниците си гледат работата по-добре и не си мислят че всички клиенти, включително и недоволните им дължат по някоя бутилка...

Отговори

Върни се в “НЕ ходете там”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост