Ел. огледала на Мондео
- ctpyrap
- потребител 
- Регистриран: 07 окт 2007, 14:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 97 hatchback 1.8 Zetec 16V
 Ford Mondeo 2004 2.2 Duratorq TDCi, 155 HP
- Status: Извън линия
Ел. огледала на Мондео
Днес открих, че огледалата ми са отопляеми   

Аз не знаех! И за други, които не знаят да проверят... Да си включат отоплението на задното стъкло и стъклата на огледалата започват да греят

Аз не знаех! И за други, които не знаят да проверят... Да си включат отоплението на задното стъкло и стъклата на огледалата започват да греят

- mrdds
- потребител 
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
всъщност огледалата май се отопляват от парното   ,освен ако твоите не са с реотани.
 ,освен ако твоите не са с реотани.
Като отвориш вратата на таблото отстрани има един отвор,през който минава топъл въздух от парното.На отсрещната страна на вратата го има същия отвор,който провежда въздуха извън купето и го изкарва зад стъклото на огледалото.

,освен ако твоите не са с реотани.
 ,освен ако твоите не са с реотани.Като отвориш вратата на таблото отстрани има един отвор,през който минава топъл въздух от парното.На отсрещната страна на вратата го има същия отвор,който провежда въздуха извън купето и го изкарва зад стъклото на огледалото.

- msotiroff
- потребител 
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
 Ford Mondeo 1,8 TD
Re: Ел. огледала на Мондео
Ха, и аз разбрах преди броени дни за подгрева на огледалата, но не мисля, че е кой знае каква екстра. На мен много ми липсва подгряване на предното стъкло, а повечето Мондеота го иматctpyrap написа:...

Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб, 
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
						където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
- mrdds
- потребител 
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Re: Ел. огледала на Мондео
и на мен ама и при мен го няма.msotiroff написа:На мен много ми липсва подгряване на предното стъкло, а повечето Мондеота го иматctpyrap написа:...