Разлики преди и след фейслифта при Fiesta MK6
-
- Status: Извън линия
Разлики преди и след фейслифта при Fiesta MK6
Здравейте,
Един приятел си взе Фиеста като моята, но 2003-та (преди фейслифта) и иска да я upgrade-не до модела след фейса. Имам въпрос към всички знаещи дали различните части пасват без преправяне? Направили сме списък (някои от юастите са му от мен), а именно:
1. Предна броня
2. Предна решетка
3. Ляв и Десен фар
4. Предни и задни странични лайсни
5. Стопове
6. Задна броня
7. Арматурно табло
8. Километраж
Благодарим на всички отзовали се със съвет или мнение.
ПП: Моделът е 1.4 TDCI (не знам дали е като моя), но с 3 врати.
Един приятел си взе Фиеста като моята, но 2003-та (преди фейслифта) и иска да я upgrade-не до модела след фейса. Имам въпрос към всички знаещи дали различните части пасват без преправяне? Направили сме списък (някои от юастите са му от мен), а именно:
1. Предна броня
2. Предна решетка
3. Ляв и Десен фар
4. Предни и задни странични лайсни
5. Стопове
6. Задна броня
7. Арматурно табло
8. Километраж
Благодарим на всички отзовали се със съвет или мнение.
ПП: Моделът е 1.4 TDCI (не знам дали е като моя), но с 3 врати.
-
Re: Разлики преди и след фейслифта при Fiesta MK6
В mobile.bg има няколко Фиести от преди фейслифта с фарове, брони или стопове от след фейслифта!
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
E добре де, мислиш ли, че всичко трябва да се пуска в "Кафене" ?

-
А къде според теб? Ако имаше подфорум "Фиеста" щях там да я пусна тематаcossy написа:E добре де, мислиш ли, че всичко трябва да се пуска в "Кафене" ?

-
И все пак моля компетентните колеги да споделят мнения, които ще ни помогнат.
-
Няма ли никой компетентен по тази тема. Във http://www.mobile.bg" onclick="window.open(this.href);return false; има няколко обяви за Форд Фиеста 2002-2006, които са с детайли от след фейса. Къде фарове, Къде фарове и предна броня...
Въпроса е дали става това без побългаряване?
Въпроса е дали става това без побългаряване?
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Надали някой от форума е правил това което питаш. Но все някой трябва да е първи и явно ще си ти. Фаровете според мен ще паснат на 100% директно, освен, ако няма разлика в куплунзите. Стоповете също ще ги монтирате, но ще трябва да пуснете 2 допълнителни кабела, понеже на МК6 от едната страна има само светлина за заден ход, а от другата само за мъгла. При МК6.5 и от двете страни има за мъгла и заден ход. Броните според мен ще са с еднакво закрепване и също стават.
-
Благодаря за отговора... не точно аз, но ми е много интересно какво ще станеDigiPro написа:Надали някой от форума е правил това което питаш. Но все някой трябва да е първи и явно ще си ти. Фаровете според мен ще паснат на 100% директно, освен, ако няма разлика в куплунзите. Стоповете също ще ги монтирате, но ще трябва да пуснете 2 допълнителни кабела, понеже на МК6 от едната страна има само светлина за заден ход, а от другата само за мъгла. При МК6.5 и от двете страни има за мъгла и заден ход. Броните според мен ще са с еднакво закрепване и също стават.

А за таблото имаш ли представа какво е положението?
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Пак от странично гледане ми се струва, че ще е трудна смяната, защото на МК6 стрелки за бензина и температурата няма, а се изобразяват на LCD дисплей.angel.krasimirov написа:А за таблото имаш ли представа какво е положението?
-
Визуализацията, предполагам, е въпрос на хардуер. По-скоро е важно дали буксата зад таблото е еднаква на двата модела...DigiPro написа:Пак от странично гледане ми се струва, че ще е трудна смяната, защото на МК6 стрелки за бензина и температурата няма, а се изобразяват на LCD дисплей.angel.krasimirov написа:А за таблото имаш ли представа какво е положението?