Капачки за болтовета на вратите

Екстериор и интериор.
proroka
потребител
потребител
Регистриран: 03 авг 2009, 22:40
Модел на автомобила: Ford Puma 1.7 125ph
Status: Извън линия

Капачки за болтовета на вратите

Мнение от proroka » 07 авг 2009, 22:42

Здравейте! Тъй като това е първият ми пост във форума, ще споделя, че от скоро съм собственик на Форд Пума 1.7 125 коня. Това е първата ми кола, и съм влюбен в нея :) От Пловдив съм.
Тъй като всяка кола на старо си има проблеми, главнят на моята е че й липсват няколко от капачките на болтовете на вратите. Стара дума за тази на ръчката за отваряне на вратата (Шофьорската), и тази която е точно зад ръкохватката на подлакътника. Те са простички пластмасови капачки, които обаче никъде по магазините не ми предлагат. А в моргата няма да ми дадат, защото вървят заедно с корите на вратите.
Другото от което имам нужда е малката кукичка, на която се закача въженцето на кората на багажника. Моля, ви ако някой има информация къде да потърся и да намеря тези дреболии да ми пише. Ако някой продава също ще се радвам да му ги купя :)
Благодаря ви предварително!
Поздрави на всички!
Изображение

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Re: Капачки за болтовета на вратите

Мнение от HACKO » 09 авг 2009, 00:16

А ти питал ли си в някоя морга или просто разсъждаваш, защото тези неща най-често се подритват около или във разглобяваната кола и никой не им обръща внимание, накрая ги замитат и отиват в коша.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

Потребителски аватар
urgan
Потребител
Потребител
Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA

Re: Капачки за болтовета на вратите

Мнение от urgan » 10 авг 2009, 09:29

НАСКО е напълно прав, вчера намерих 1 качка, точно такава каквато ти търсиш и такава която и на мен ми липсваше на задната врата.
Изображение

Отговори

Върни се в “КУПЕ”